Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
730d E65 nebo E66 ? 80tkm/rok..
-
- Klubové ID: 2855
nebudu se s Tebou hádat, psal jsem co je přímo v papírech od výrobce toroidu - co si pamatuji. Ani Vaněk neříkal nic o tom, že bych tam musel jezdit každých 20tis. Asi tak. Mysli si, co chceš. Osobně je mi to šumák a nehodlám pokračovat ve flamu o LPG. To se řeší jinde.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
uplně blbej dotaz, když si koupím 535d hnusnou smradlavou třepavou potvoru a pojedu grilovat a v kufru budu mít 10kg PB bombu, musím na auto vylepit nálepku LPG?
ano nálepka dle legislativy má být ale je to nesmysl, v Německu takovádle povinnost vůbec není, dokonce automaticky mužou do podzemních garáží a nedělají se nesmyslná omezení jako u nás. Tím neobhajuju nenalepení nálepky, je to zákon a měl by se dodržovat, stejně jako by se mělo jezdit 50 v obci, 90 mimo obec a 130 na dálnici, nedodržování těchto pravidel a zákonů je věc každého z nás.
revize LPG nikdo nekontroluje, jediné kdy se kontroluje jeslti je platná revize je před STK, tudíž před každou STK to chce zajet na revizi, navíc revize stojí par Kč. Pokud mám auto na LPG, chci servisáka na auto co LPG dělá, je nesmysl aby se mi v autě rypál někdo kdo LPG nezná, nebo nedej bože odsuzuje. proto můj zakazník dostává zaroven servis auta i LPG a u každého auta musí vyměnit co cca 20tkm olej a klidně svým pravidelných zákazníkům udělam ZDARMA co 20tkm revizi LPG.
ano nálepka dle legislativy má být ale je to nesmysl, v Německu takovádle povinnost vůbec není, dokonce automaticky mužou do podzemních garáží a nedělají se nesmyslná omezení jako u nás. Tím neobhajuju nenalepení nálepky, je to zákon a měl by se dodržovat, stejně jako by se mělo jezdit 50 v obci, 90 mimo obec a 130 na dálnici, nedodržování těchto pravidel a zákonů je věc každého z nás.
revize LPG nikdo nekontroluje, jediné kdy se kontroluje jeslti je platná revize je před STK, tudíž před každou STK to chce zajet na revizi, navíc revize stojí par Kč. Pokud mám auto na LPG, chci servisáka na auto co LPG dělá, je nesmysl aby se mi v autě rypál někdo kdo LPG nezná, nebo nedej bože odsuzuje. proto můj zakazník dostává zaroven servis auta i LPG a u každého auta musí vyměnit co cca 20tkm olej a klidně svým pravidelných zákazníkům udělam ZDARMA co 20tkm revizi LPG.
Souhlas JaraXi, ten dotaz je úplně blbejJaraX píše:uplně blbej dotaz, když si koupím 535d hnusnou smradlavou třepavou potvoru a pojedu grilovat a v kufru budu mít 10kg PB bombu, musím na auto vylepit nálepku LPG?

Zaprvý je to demence.
A zadruhý je to chyták, lidi s 535d grilujou na briketách a ne na propan butanu.

Jakou to má souvislost s E65 v plynu? MOD mě tady promazal O. T., tohle mně taky nepřijde k tématuJaraX píše:uplně blbej dotaz, když si koupím 535d hnusnou smradlavou třepavou potvoru a pojedu grilovat a v kufru budu mít 10kg PB bombu, musím na auto vylepit nálepku LPG?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic