Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E66 745i nejde nastartovat
-
Tak to jsi koupil dobrý kus.Já už tam jsem za 70000 a to počítám jen materiál.Začnu od předu: tlačný ventilátor chladiče klima,expanzka,altik,kladky řemeny,samozřejmě ramena při té příležitosti zjištěno že tlumiče ko takže nové s horním uložením a prachovkami,servo pumpa,siletbloky motoru převodovky,uložení kardanu vyměna kloubu kardanu,hardi + vyvážení,přetěsnění van,čidlo tlaku oleje,zaslepení zrušení sekundárního vzduchu + uprava v jednotce,svíčky cívky,oleje,pružina valvetroniku,ventilátor chlazení jednotek,milion všemožných hadic a těsnění,mechatronik kopal při dojíždění oprava sadou sonnax+frázování,těsnění,pruchodka,filtr olej,hydroměnič nedržel loc up,několik lamel a O kroužku na písty spojek,Zadní náprava samozřejmě to samé co předek + kotouče.plyn nové membrány BRC MAX 3x lpg vstřik filtry. Vniřek několik jednotek ASK modul,Navi mechanika,power modul,stahovačka,Agm baterka,a hodně dalších drobností.
Na jaře motor ven a udělat gufera ventilu a závit jedné svíce je načatej,šlo by to asi na autě,ale nejsem Saxana.Ale po tom všem si nestěžuju je to VLÁÁDA
Na jaře motor ven a udělat gufera ventilu a závit jedné svíce je načatej,šlo by to asi na autě,ale nejsem Saxana.Ale po tom všem si nestěžuju je to VLÁÁDA

-
-
Hah, já mám auto dva měsíce a najel jsem 1000 km a to jsem s ním byl jen třikrát pryčJaraX píše:spíš trpí na pár drobných nesmyslů stařím a jinak celkem nic nechce, většina mych zákazníků jen jezdí. já kupoval svojí v lednu, od té doby už mám najeto přes 30k a vůbec jsem na to nechytl, ale od ledna nemám čas si vyměnit termostat

a olej se tam měnil?Jaris330D píše:Na kolik tě vyšla oprava toho mechatroniku? Mně to taky kopne při dojíždění. Když dojíždím pomalu, tak OK. Když dojedu prudčeji, tak to těsně před zastavením kopne. Klučina, co jsem to kupoval, tak říkal, že je to normální a dělají to všechny sedmy.
podle mě jen výměna oleje a těsnění mechatroniku a bude to ok
-
-
Prý ho měnil Don, ale do další výměny je tak 30 000 km. Nejspíš, až bude chvilku času, tak bych ho nechal nejspíš vyměnit. No a při tom udělal kompletní test automatu. On bude nejspíš načnutej hydrák, protože když je to studené, tak jemně houpou otáčky. V rozmezí 150 ot/min. Já to moc nepoznám, protože než vyjedu kopec, tak se to zahřeje a je to v klidu. A jednou jsem dokonce zaslechl takové jakoby to přerušovaně drhlo.
-
-
No a kolik by sis za to řekl? Nikdy jsem to nedělal a nemyslím si, že bych měl odvahu. Ramena, brzdy, tlumiče, mikrořemeny a kladky, oleje a náplně jo, ale tohle asi ne
. Výměnu oleje v diferáku a převodovce jsem si vždycky nechal dělat. Jsem docela šikovný, ale jak mám staženou prdel, tak neriskuju
.

-
Mužem se pak domluvit ,ale pokud máš prostory tak zip kit dáš i sám.Koupíš třeba tady http://www.opravaprevodovky.cz/komponen ... hp26-6hp28 máš tam generaci 1
Pokud by jsi si netroufal tak jsem z Prostějova.
Poradím zdarma
Za práci by jsme se domluvili,Děláme to po práci.
Pokud by jsi si netroufal tak jsem z Prostějova.
Poradím zdarma
Za práci by jsme se domluvili,Děláme to po práci.

-
Ty těsnění mezi mecha odchází často to je pravda,ale nedělají popisované problémi,Když hodím na vakuový test kteroukoli mecha na 6hp která má najeto víc než 20000 což mají všechny tak není žádná OK.To hliníková tělo je prostě moc měkké a ty nikasilové přesuvníky to za pomoci oleje s nahoblovanejma lamelama vydřou.Jo kdyby se tam měnil olej po 50000 to by byla jiná.Jenže to se nestalo ani u jedné 

-
-