Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 760Li - vevnitř je schovaný čert

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JaraX »

Ewou píše:JaraXi, jak máš vedle to video "760Li problem" našli jste příčinu ?
tak nakonec to bylo celkem funny, byl urvanej silentblok motoru, motor se zvedl v silentbloku, což by nezpusobilo vypadek vyfuku, jen ranu, jenže jak sae zvedl ten veliiikej šestilitr, tak praskla vzduchova hadice zespodu, tak že to nebylo vidět, no a jak se motor zvedl nahoru, hadice se rozevřela, nasalo to vzduch mimo váhu, motor zatarokoval, ztratil vykon a spadl ze silentbloku dolu, hadice se zase sevřela, utěsnila a motor běžel jako samet.
No a jelikož celej proces trval mín jak 2s tak to ani nehodilo chybu motoru a nic, hadice byla praskla zespodu a motorem jsme mohli hybat jak jsme chtěli, jelikož je ten 6litr tak těžkej že člověk hybanim nepozna že je něco špatně a přes jeho šírku nejdou silentbloky vidět. stálo mě to 3 týdny života na to přijít a poměrně hodně energie, ale to že jsem na to přišel ě zase energii nabylo.
Ewou

#22 Příspěvek od Ewou »

Jo, když člověk po dlouhé době najde závadu, to je potom úleva a pocit"sem dobrej" v jednom :)
pivasek

#23 Příspěvek od pivasek »

Tak musím moc a moc poděkovat a zároveň pochválit JaraXe, výfuk má zvuk fakt přesně podle toho, co jsem si představoval. Sám jsem se toho trošku bál, ale v autě není stále slyšet skoro vůbec nic a zvenčí je to hlasitostně na úrovni asi jako V8, takže fakt žádná prasárna a přesně tohle byl můj požadavek. Jinak ten sound V12 nádherný! Konečně taky vím, že 760 má vůbec nějaký motor :D
Osobně mi přijde trochu škoda, že BMW ten V12 tak utlumilo. Slyšel jsem s origo výfukem V12 S classe a kamarádovu W12 A8 a E65 V12 prostě proti nim jak elektromobil.

Až bude trošičku víc času, tak určo něco natočíme.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

jsem rád že se zvuk líbí, ještě to musíme natočit, tudle upravu vyfuku nabízím na všechny benzínové E65, cena cca 10 000kč, kdyby měl někdo zájem. jak s piváskem natočíme video tak to bude jasnější :)
murphy42

#25 Příspěvek od murphy42 »

To nemá chybu :)
Filozof

#26 Příspěvek od Filozof »

nevidím odkaz na zvuk upraveného auta ... :-)

Co vše bylo potřeba vyhodit případně přidat ?

například za toto bych se nestyděl 8)

https://www.youtube.com/watch?v=ZKY30CrxF_Q
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od JaraX »

nějaké takové to je, ale uroven hlasitosti moc říct nejde.
Odpovědět