JaraX píše:přemýšlím jestli je jednodušší do svojí E53 dodělat webasto, vyhřívané zadní sedačky, vyhřívanej volant, dvojskla a nebo překecat ženu na range rover
To zkus, kámoš měl novýho Vogue, v záruce s tím byl co dva měsíce v Drážďanech v servisu, po záruce to nechal pomalu rozpadat, protože to byly pálky, jak sfiňa a furt něco. Z dílny nevylezeš
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JaraX píše:přemýšlím jestli je jednodušší do svojí E53 dodělat webasto, vyhřívané zadní sedačky, vyhřívanej volant, dvojskla a nebo překecat ženu na range rover
To zkus, kámoš měl novýho Vogue, v záruce s tím byl co dva měsíce v Drážďanech v servisu, po záruce to nechal pomalu rozpadat, protože to byly pálky, jak sfiňa a furt něco. Z dílny nevylezeš
jo s tím servisem to je vesely, to už jsem četl, výměna diferaku každých 20tkm
Minulý týden jsem Kingovi prodával style 128,dostali jsme se nějakým způsobem na téma Range Rover,poplival tohle auto asi jako ty ráno X5 ,měl nějaký zkušenosti,vesměs všechny negativní teda ,zkus mu napsat,třeba se dozvíš podrobnosti které mě moc nezajímaly protože je to strašná popelnice
proč popelnice?
je to méně spolehlivé, to jo, nákladama je určitě horší než X5, o tom žadná, pokud SUV které má něco najezdit, tak určitě X5,
ale nevím proč se rozčiluješ, X5 (alespon pro mě když do toho sednu ze sedmy) není moc komfortní auto, je tvrdé, hlučné, všude plasty, a vybavená X5 je velká vzácnost, ted řeším jestli dát 13k za výhřívanej volant a moc se mi teda nechce.
nevidím duvod se rozčilovat jen kvuli tomu že X5 (stejně jako většina dalších SUV) je prostě ošizené auto, taky to stálo zlomek ceny toho Range Roveru.
Asi je to jak jsi nekde nahore,jsem asi prozatim mene narocny jelikoz mam coupe a v rodine x5.Az se casem dohrabu k e65/66 budu asi taky mluvit jinak,ten level bude zase jinde,to uznavam.
Co stal ten Range novej? Ja ze nase X5 stala nova 2 750 000,- coz je teda taky raketa.. A to nemam ani vyhrivany volant, ani posuvne zadni operadlo, jinak ale asi vse co jsem tak pozjistoval. Tedy treba nemam jemnou kuzi, ale to spis bylo o volbe majitele a co vim, tak kozena palubka se do toho snad nedelala..
takova otazka, kdyz zu jste u tech dvojaku. Mam dve (skoro identicke) E53. Jedna je pojizdna jedna je na dily. Tu co mam na dily ma dvojity okna. Muzu je uplne s klidem prehodit na tu pojizdnou, nebo jsou nutne nejake upravy?? A co se tyka celniho skla mam na nepojizdnem automaticke sterace, na pojizdnem ne. když prehodim celni sklo musim tahat i kabely nebo jsou standardne potahany i na autech bez automatiky (steracu). Stejnej problem mam i s radiem - pac mam vzadu na nepojizdnem subac a nejaky jiny radio ale bohužel mi tam chybi kable abych to prehodil. Takze asi rozkuchat rozplést kable a prehodit????
Jaris330D píše:Nový Range Rover je peckoindní, ale starej vypadá divně. Všiml jsem si, že některé věci má podobné, jako BMW. Ovládání sedaček, strop atd.
Jaris330D píše:Nový Range Rover je peckoindní, ale starej vypadá divně. Všiml jsem si, že některé věci má podobné, jako BMW. Ovládání sedaček, strop atd.
No jelikoz RR vlastnilo BMW tak je to vetsi E38/E65 (predFL/poFL). Naprosta vetsina dilu je shodna