nic proti majitele znam osobne, auto taky a ty akorat dokazujes ze SK = Slovensky kokot !littleB píše:Čo kritizujete - na náhradné diely je dobrá.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 74Oi e 38 !!! BÍLÁ PERLEŤ !!!
Hlavne, že vám tí slovenskí kokoti boli dobrí, keď ste k nim jazdili za bývalého režimu do Tatier a na Šíravu, čo?hubajzed píše:nic proti majitele znam osobne, auto taky a ty akorat dokazujes ze SK = Slovensky kokot !

Len som reagoval na predošlé komentáre, keďže som si tiež všimol, že nesúhlasia pred-FL a po-FL komponenty, čo samozrejme majiteľ v texte inzerátu "zabudol" uviesť.

-
littleB píše:Hlavne, že vám tí slovenskí kokoti boli dobrí, keď ste k nim jazdili za bývalého režimu do Tatier a na Šíravu, čo?hubajzed píše:nic proti majitele znam osobne, auto taky a ty akorat dokazujes ze SK = Slovensky kokot !![]()
Len som reagoval na predošlé komentáre, keďže som si tiež všimol, že nesúhlasia pred-FL a po-FL komponenty, čo samozrejme majiteľ v texte inzerátu "zabudol" uviesť.
Promiň, ale z toho co jsem o tobě zatím slyšel, jsi jen oblézač veškerých fór na Slovensku a otrapa, co se nyní nastěhoval i na naše fóra, dej si oraz, až si koupíš auto, o kterým jsi zatím jen nabásnil tucty řádků, tak přijď krafat ostatním do jejich aut !
Ďalší človek s vysokým IQ, ktorý sa nevyjadruje k predmetu inzerátu...kalashnikow píše:Promiň, ale z toho co jsem o tobě zatím slyšel, jsi jen oblézač veškerých fór na Slovensku a otrapa, co se nyní nastěhoval i na naše fóra, dej si oraz, až si koupíš auto, o kterým jsi zatím jen nabásnil tucty řádků, tak přijď krafat ostatním do jejich aut !

-
Já myslím, že vysoké IQ nemáš Ty, pokud jsi nepochopil, že máš z tohoto fóra vypadnout. Otrapo !littleB píše:Ďalší človek s vysokým IQ, ktorý sa nevyjadruje k predmetu inzerátu...kalashnikow píše:Promiň, ale z toho co jsem o tobě zatím slyšel, jsi jen oblézač veškerých fór na Slovensku a otrapa, co se nyní nastěhoval i na naše fóra, dej si oraz, až si koupíš auto, o kterým jsi zatím jen nabásnil tucty řádků, tak přijď krafat ostatním do jejich aut !Keď napíše kritiku niekto iný, to je v pohode, no keď si niečo dovolím povedať ja, tak je zle.
Len tak ďalej!
UP pro pěknou sedmu, kterou by někteří SK (viz výše) rozebrali....
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
A nechýbal by som ti?kalashnikow píše:Já myslím, že vysoké IQ nemáš Ty, pokud jsi nepochopil, že máš z tohoto fóra vypadnout. Otrapo !
UP pro pěknou sedmu, kterou by někteří SK (viz výše) rozebrali....

Dobre, tak UP pre sedmu, ktorú treba prestriekať do nejakej distingvovanejšej farby a povymienať PRED-FL diely za PO-FL (alebo naopak, podľa chuti

Keď BAN mne tak potom aj vám všetkým, ktorí sa stále vyjadrujete do tejto témy len ku mne a nie k predmetu inzerátu.
Ja som sa vyjadril vecne, jednoducho keď majiteľ neuviedol na pravú mieru dosť zásadný údaj o FL, tak si to auto zaslúži len rozobranie a rozpredaj dielov, bohužiaľ.
Aj tak nechápem človeka, ktorý si kúpi E38 a potom ho chce predať, a teda nedojazdí ho až do úplného konca životnosti. 

Ja som sa vyjadril vecne, jednoducho keď majiteľ neuviedol na pravú mieru dosť zásadný údaj o FL, tak si to auto zaslúži len rozobranie a rozpredaj dielov, bohužiaľ.

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Né já osobně jsem auto nekupoval, ale kamarád. U prodeje jsem byl a celou cestu zpět jsem se v sedmě vezl.
Intr je opravdu zachovalý auto funguje taky parádně, z chyb se našlo zatím načatý servo a ten nárazník a možná čidlo vačky nic víc jsme nenašli.
Sedačky jsou zachovalý a celolak je perfektní, vybavený je to opravdu hodně hezky.
Intr je opravdu zachovalý auto funguje taky parádně, z chyb se našlo zatím načatý servo a ten nárazník a možná čidlo vačky nic víc jsme nenašli.
Sedačky jsou zachovalý a celolak je perfektní, vybavený je to opravdu hodně hezky.