Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 74Oi e 38 !!! BÍLÁ PERLEŤ !!!

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
hubajzed

#21 Příspěvek od hubajzed »

littleB píše:Čo kritizujete - na náhradné diely je dobrá. :D
nic proti majitele znam osobne, auto taky a ty akorat dokazujes ze SK = Slovensky kokot !
Kail

#22 Příspěvek od Kail »

:lol:
littleB

#23 Příspěvek od littleB »

hubajzed píše:nic proti majitele znam osobne, auto taky a ty akorat dokazujes ze SK = Slovensky kokot !
Hlavne, že vám tí slovenskí kokoti boli dobrí, keď ste k nim jazdili za bývalého režimu do Tatier a na Šíravu, čo? :lol:
Len som reagoval na predošlé komentáre, keďže som si tiež všimol, že nesúhlasia pred-FL a po-FL komponenty, čo samozrejme majiteľ v texte inzerátu "zabudol" uviesť. :wink:
kalashnikow

#24 Příspěvek od kalashnikow »

littleB píše:
hubajzed píše:nic proti majitele znam osobne, auto taky a ty akorat dokazujes ze SK = Slovensky kokot !
Hlavne, že vám tí slovenskí kokoti boli dobrí, keď ste k nim jazdili za bývalého režimu do Tatier a na Šíravu, čo? :lol:
Len som reagoval na predošlé komentáre, keďže som si tiež všimol, že nesúhlasia pred-FL a po-FL komponenty, čo samozrejme majiteľ v texte inzerátu "zabudol" uviesť. :wink:

Promiň, ale z toho co jsem o tobě zatím slyšel, jsi jen oblézač veškerých fór na Slovensku a otrapa, co se nyní nastěhoval i na naše fóra, dej si oraz, až si koupíš auto, o kterým jsi zatím jen nabásnil tucty řádků, tak přijď krafat ostatním do jejich aut !
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od HuNTeR »

Up! Pro dobrou 7mu za slušný peníze.Mě se líbí,zachovalej interiér,vypadá dobře.Pokud nebyla otočená přes boudu,tak levnějších moc neni.Hodně lidí by chtělo za ty peníze snad zlatý vejce! :roll:
littleB

#26 Příspěvek od littleB »

kalashnikow píše:Promiň, ale z toho co jsem o tobě zatím slyšel, jsi jen oblézač veškerých fór na Slovensku a otrapa, co se nyní nastěhoval i na naše fóra, dej si oraz, až si koupíš auto, o kterým jsi zatím jen nabásnil tucty řádků, tak přijď krafat ostatním do jejich aut !
Ďalší človek s vysokým IQ, ktorý sa nevyjadruje k predmetu inzerátu... :wink: Keď napíše kritiku niekto iný, to je v pohode, no keď si niečo dovolím povedať ja, tak je zle. :lol: Len tak ďalej! :lol:
kalashnikow

#27 Příspěvek od kalashnikow »

littleB píše:
kalashnikow píše:Promiň, ale z toho co jsem o tobě zatím slyšel, jsi jen oblézač veškerých fór na Slovensku a otrapa, co se nyní nastěhoval i na naše fóra, dej si oraz, až si koupíš auto, o kterým jsi zatím jen nabásnil tucty řádků, tak přijď krafat ostatním do jejich aut !
Ďalší človek s vysokým IQ, ktorý sa nevyjadruje k predmetu inzerátu... :wink: Keď napíše kritiku niekto iný, to je v pohode, no keď si niečo dovolím povedať ja, tak je zle. :lol: Len tak ďalej! :lol:
Já myslím, že vysoké IQ nemáš Ty, pokud jsi nepochopil, že máš z tohoto fóra vypadnout. Otrapo !

UP pro pěknou sedmu, kterou by někteří SK (viz výše) rozebrali....
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ty se divíš, že by to slováci rozebrali?:D Vždyť ta daň z luxusu by je zrujnovala, tak pro ně je to auto opravdu dobré tak na ND:D:D
littleB

#29 Příspěvek od littleB »

kalashnikow píše:Já myslím, že vysoké IQ nemáš Ty, pokud jsi nepochopil, že máš z tohoto fóra vypadnout. Otrapo !

UP pro pěknou sedmu, kterou by někteří SK (viz výše) rozebrali....
A nechýbal by som ti? :lol: Ja by som si veru chýbal... 8)
Dobre, tak UP pre sedmu, ktorú treba prestriekať do nejakej distingvovanejšej farby a povymienať PRED-FL diely za PO-FL (alebo naopak, podľa chuti :D ). :wink:
Perunwit

#30 Příspěvek od Perunwit »

hele ty joudo seber se a přestaň tady dělat bordel v cizím inzerátu! ty za to nemůžeš, jakej si, ale my to trpět nemusíme.
Lennox

#31 Příspěvek od Lennox »

Inzerující musí mít fakt radost... :roll:
Perunwit

#32 Příspěvek od Perunwit »

já bych dal malýmu Bčku BAN a má po prdeli
Lennox

#33 Příspěvek od Lennox »

Asi tak. Jako, že to někomu není trapné psát o inzerovaném autě, že na ND by bylo dobré, dotyčný se tu snaží prodat své auto a má číst takovéto kecy ? :roll:
littleB

#34 Příspěvek od littleB »

Keď BAN mne tak potom aj vám všetkým, ktorí sa stále vyjadrujete do tejto témy len ku mne a nie k predmetu inzerátu. :wink:
Ja som sa vyjadril vecne, jednoducho keď majiteľ neuviedol na pravú mieru dosť zásadný údaj o FL, tak si to auto zaslúži len rozobranie a rozpredaj dielov, bohužiaľ. :wink: Aj tak nechápem človeka, ktorý si kúpi E38 a potom ho chce predať, a teda nedojazdí ho až do úplného konca životnosti. :)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#35 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Tak si ten inzerát přečti znova :tutuk:
Lucifer

#36 Příspěvek od Lucifer »

Auto už je prodaný včera jsme pro něj byli.

Je až neuvěřitelný jak ta bílá na tý e38 vypadá :palec:
Perunwit

#37 Příspěvek od Perunwit »

Lucifer... tys chtěl jít to těžší tonáže, nebo kámoš :)?

jinak prodej si myslim je nejlepší odpověď na diskusi výše.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ne asi a vzal to někdo, kdo se vyzná.. takže to auto nebylo na ND=)
Don

#39 Příspěvek od Don »

Gratulace k peknemu vozu, at slouzi pri spouste pohodlnych kilometru. U prodavajiciho obdivuji pevne nervy a srdce.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Lucifer

#40 Příspěvek od Lucifer »

Né já osobně jsem auto nekupoval, ale kamarád. U prodeje jsem byl a celou cestu zpět jsem se v sedmě vezl.

Intr je opravdu zachovalý auto funguje taky parádně, z chyb se našlo zatím načatý servo a ten nárazník a možná čidlo vačky nic víc jsme nenašli.

Sedačky jsou zachovalý a celolak je perfektní, vybavený je to opravdu hodně hezky.
Odpovědět