Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodám E38 730D mazel-celolak(vandalismus)

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
roti

#21 Příspěvek od roti »

vitek1 píše:Jen tak mimochodem, jaky je postup pri likvidaci takove pojistne udalosti ? Mam na mysli vandalismus... Slysel jsem, ze to neni zrovna jednoduche, pry je k tomu snad potreba i nejaky zaznam z kamery nebo tak neco...

Na druhou stranu to docela chapu, jelikoz kdyz by se nekomu nelibil lak, tak by stacilo si objet auto klicem a slo by to na pojistovnu...

Objasni mi to nekdo, kdo je znaly teto problematiky ?
no my žádný kamery neřešíme. jde jen o to, aby měl buď allrisk nebo vandalismus. Tady se ale pak řeší rozhodná nebo nerozhodná. Pokud u toho nebyla policie, tak je to automaticky rozhodná a příchází se o 5% bonusu a pokud už má dotyčný malus, tak se při každé další rozhodné spoluúčast násobí (1.5x,2x,3x). U toho vandala se těžko dokazuje vlastní úmysl, ale někteří lidi jsou blbý, takže to nepřímo na sebe prásknou... Pokud to je starší auto, dělá se amortizace, pokud už předtím bylo poškozeno, tak se to krátí atd...
Hedva
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hedva »

sorry za OT, včera mi taky někdo propíchal pravděpodobně nožem gumy, byl jsem rád že se mu nevlezo do palice objet to klíčem tak že mě to mrzí jsou to svině závistiví.
Odpovědět