Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW M5 E34 go motoru a naprav
-
jak by se ty líbil change za e36 kupe 96" M52b20 s velkým bc bez checku s 2zonovou nezávislou klimoškou/Webasto, vyhřívané zrcátka, kliky, ostřikovače oken, světelní paket, pdc, zadní hlavové opěrky, pokověné okna/zrcadlo. barva samoblau metalic/blede modra metla s sériovími plasatami včetně mlhovek a tunelu k brzdám, bez nějakého tuningu, čistě domáci mazel na výlety a zimní příjemní převoz do práce díky Webastu. Je to jenom úvaha, pro to, že už jsem ji přislíbil mladí a já chtěl pořídit b25 za hodně slušné prachy, ale když vidím tuhle krásku, tak si nemužu pomoct
-
-
NE POUZE PRODEJ JAK JSEM JIŽ VÝŠE NAPSAL!!Jamall píše:jak by se ty líbil change za e36 kupe 96" M52b20 s velkým bc bez checku s 2zonovou nezávislou klimoškou/Webasto, vyhřívané zrcátka, kliky, ostřikovače oken, světelní paket, pdc, zadní hlavové opěrky, pokověné okna/zrcadlo. barva samoblau metalic/blede modra metla s sériovími plasatami včetně mlhovek a tunelu k brzdám, bez nějakého tuningu, čistě domáci mazel na výlety a zimní příjemní převoz do práce díky Webastu. Je to jenom úvaha, pro to, že už jsem ji přislíbil mladí a já chtěl pořídit b25 za hodně slušné prachy, ale když vidím tuhle krásku, tak si nemužu pomoct
-