ilegaltuner píše:plasty co zakrývají repro u pedálu prava i levá stranam central z řidičových dveří?
To by šlo - mám vše. Jen... co vše si představuješ pod pojmem centrál z řidičovo dveří? Jen ten servomotor nebo i nějaký ty pytloviny kolem? Kdyby jsi mi to ukázal v ETK, bylo by to lepší...
EsoRimr píše:Mam pocit ze tam mas sirokou kapotu. Pude do sveta?
Jj, široká tam je... je kupovaná jako funglovka, takže má jen origo základovku proti zreznutí... do světa asi půjde, jen nevím kdy a za kolik... jí pak dam asi formou aukce...
ilegaltuner píše:plasty co zakrývají repro u pedálu prava i levá stranam central z řidičových dveří?
To by šlo - mám vše. Jen... co vše si představuješ pod pojmem centrál z řidičovo dveří? Jen ten servomotor nebo i nějaký ty pytloviny kolem? Kdyby jsi mi to ukázal v ETK, bylo by to lepší...
servomotorek, ale dneska ještě kouknu do auta, možná ještě něco budu potřebovat
xtreme píše:nazdarek.. zamky s klickami a spinacka.. beru.. je to jeste aktualne?
Aktuální to je:) Ok - píšu si tě ju? Takže chceš vložky zámků - řidič/spolujezdec,spínačka + kufr za 1000,- Bude to až tak za 14 dní ale - to pojedu do Varů, kde vůz je a budu totálně kuchat... Tak mi to pls. ještě potvrď a jsme domluveni:) Jo a do SZ mi písni adresu, či kam to chceš poslat:)