jj gustova je fajn , az na jeden malej detailKail píše:Jo a mimochodem,BrutálníMonstrumWole (asi nejhorší nick na klubu) prodává svou M5ku za ještě mnohem menší peníze.A taky je toho na ní spousty udělanýho,včetně motoru.Sundat z ní nárazník tak je taky moc pěkná
.
Máš pravdu.Já kupoval M5 s tím,že je taky prý ve vyjímečném stavu. ha ha ha. Po 6tis.km odešel podvozek,brdy,samosvor.....petabmw píše:psal sem az na vyjimky!a i to beru s rezervou kolikrat sem kupoval auto majitel po tel hlasy bomba stav a pak clovek dojede a vse je jinak ja su detailista nekoupim jen tak neco co me kdo podstrci osobneradsi dele hledam a pak se me to vyplati a pokud je tva na prodej tak neco naho a mrknu na ni....
mno nevim co na tom smrdi, auto jsem kupoval od nemce (ne z bazaru,turka apod.) co na tom nechal delat komplet celolak, celolak je tam z duvodu toho, ze auto bylo klasicky orezle okolo vicka nadrze a spodky dveri, tohle vsechno nechal udelat a misto origo cerny to nechal striknout do technoviolet -mimochodem tez origo barva pro M5...dal je tam pak zanovni podvozek atd. coz mi nemec dokladoval uctama za cca. 3500ecek a byly mereny tlaky, ktere jsou v norme...takze nez zacnes o nejakem aute rikat, ze smrdi, tak si radeji neco o nem zjistiKail píše:Jde o to že v motorovým prostoru je černá,nejspíš Diamantblack.A zvenku fialová Violet či co to je za barvu.To smrdí ne?
viz inzeratpetabmw píše:muzes me poslat tel na sebe jde o tu fialovou m5ku dik
Kód: Vybrat vše
608984526