Domlouval jsem se s Ádou, že vyzjistím detailnější info o té běchyni a zkusim i zmínit, jestli by nebylo možný najít nějaký kompromis ohledně "zahořování pneumatik"

to slovo mě baví) dost často , a nikdo nikdy nepřišel...už tam jezdím leta...Nehápu jak najednou každej chce pronájem za bezcenný plochy který léta nikdo nevyužíval a nikomu nevadilo když se tam zahořovalo...Kam ten svět spěje
  to slovo mě baví) dost často , a nikdo nikdy nepřišel...už tam jezdím leta...Nehápu jak najednou každej chce pronájem za bezcenný plochy který léta nikdo nevyužíval a nikomu nevadilo když se tam zahořovalo...Kam ten svět spěje  Jinak hodně štěstí s pořádáním srazu...Když to bude v nějakej vhodnej termín přijedu zahořovat taky, ikdyž je to tam jenom rovinka, takže nic moc...Jedinej drift jde ze silnice na plochu...A adovy540 konečne vysvětlím jak je to s těma vanosama...Tady mě to nebaví psát..
 Jinak hodně štěstí s pořádáním srazu...Když to bude v nějakej vhodnej termín přijedu zahořovat taky, ikdyž je to tam jenom rovinka, takže nic moc...Jedinej drift jde ze silnice na plochu...A adovy540 konečne vysvětlím jak je to s těma vanosama...Tady mě to nebaví psát..No jo jenže před lety to patřilo vojsku, a tomu to bylo jedno. Jenže pak se té pojezdové dráhy i s těmi hangáry za plotem na konci dráhy zbavilo a převedlo je na Hodonice. A proč nepomoct vesnickému rozpočtu. Jediné co vojsko vlastní je samotný areál Letiště Bechyně a toho se z taktických důvodů nevzdajíburner píše:Čus, jezdím tam zahořovat ///M5 (Zahořovatto slovo mě baví) dost často , a nikdo nikdy nepřišel...už tam jezdím leta...Nehápu jak najednou každej chce pronájem za bezcenný plochy který léta nikdo nevyužíval a nikomu nevadilo když se tam zahořovalo...Kam ten svět spěje
Jinak hodně štěstí s pořádáním srazu...Když to bude v nějakej vhodnej termín přijedu zahořovat taky, ikdyž je to tam jenom rovinka, takže nic moc...Jedinej drift jde ze silnice na plochu...A adovy540 konečne vysvětlím jak je to s těma vanosama...Tady mě to nebaví psát..

Já budu rád za každou radu, nejen ohledně vanosůburner píše:Čus, jezdím tam zahořovat ///M5 (Zahořovatto slovo mě baví) dost často , a nikdo nikdy nepřišel...už tam jezdím leta...Nehápu jak najednou každej chce pronájem za bezcenný plochy který léta nikdo nevyužíval a nikomu nevadilo když se tam zahořovalo...Kam ten svět spěje
Jinak hodně štěstí s pořádáním srazu...Když to bude v nějakej vhodnej termín přijedu zahořovat taky, ikdyž je to tam jenom rovinka, takže nic moc...Jedinej drift jde ze silnice na plochu...A adovy540 konečne vysvětlím jak je to s těma vanosama...Tady mě to nebaví psát..

) nebo normálně. Ale očividně jim černé čáry na asfaltu vadit nebudou
) nebo normálně. Ale očividně jim černé čáry na asfaltu vadit nebudou   Tak Ádo můžeš založit nový sraz
 Tak Ádo můžeš založit nový sraz 
Přeji dobrý den.
Váš požadavek na den 30.září, od 12.oo až 18.oo máme zaregistrovaný v pracovním kalendáři.
Zahořování pneumatik jste pochopil dobře. Nejde ani o požár, ale známe případy kdy na asfaltové dráze
jsou úmyslně zakládány ohně.
S pozdravem,
Tomek Josef, starosta obce Hodonice.