Stránka 2 z 6
Napsal: sob 09.04.2011 12:16
od LiborM
Já bych chtěl jet,ale nevím jestli stihnu do té doby poskládat auto,mám tam ještě dost práce. No asi to risknu a pošlu prachy,protože když je nepošlu,tak auto stihnu a pak mu 4táci rozhodně nedám.
Napsal: sob 09.04.2011 12:56
od Paavo
do Brna se chystam jiz 2. rokem.........vzdy mi nevysel termin.Ted, kdyz by to mohloi bejt i "o necem" nemam techniku ve 100% stavu a nemel bych z toho radost

..... smuuula
Napsal: sob 09.04.2011 12:58
od atimen
safra , na čumendu dojedu , bohužel jízdy ne-e...nemám na to auto ...

Napsal: sob 09.04.2011 13:11
od paveld
matal píše:paveld píše:Je ta rezervace závazná na konkrétní auto? Myslim kdybych poslal zálohu na účet a nakonec by tam jel místo mě někdo jiný a jinym autem.
Rezervace je na jméno..

A jde to jméno případně pak změnit?

Napsal: sob 09.04.2011 15:08
od BudVlad
Určitě přijedu, musim ale zjistit jestli mi časově vyjdou obě jízdy.

Napsal: sob 09.04.2011 15:53
od Zave
uvidim, pokud budu mit cas, dojedu, ale jezdit nebudu, zeptam se jeste taty, jestli nechce protahnout 6er. Pripadne dam vedet

Napsal: ned 10.04.2011 01:38
od matal
DEAD LINE PRO PLATBY NAŠICH ČLENŮ JE 26.4. PRO PŘÍCHOZÍ PLATBY-
-PO TÉ BUDE VAŠE MÍSTO NABÍDNUTO NA JINÝCH FORECH...
Domlouvám Exkursi s výkladem a prohlídkou závodních vozů u stáje Šenkýř Motorsport.. Začátek ve 14hod u Boxů..

Napsal: pon 11.04.2011 01:19
od matal
Vstup pro členy bude oproti členské kartě s předložením OP..
Omlouvám se za kusé informace, vše ladíme s KSA téměř za pochodu..
Díky za pochopení, já to dělám prvně takovou akci..

Napsal: pon 11.04.2011 01:23
od matal
Záloha zaplacena
+Matal
+Bulík
+Markos
Napsal: stř 13.04.2011 09:03
od cabal
jak to tak vidím, tak 25 aut nebude ani náhodou .x
Napsal: stř 13.04.2011 15:13
od Marty_
Prejmenuj me na prvni strance na nick pls, dekuji.
Jinak na 25 aut to tady nevypada, ale mozna by jeli kamosi s 350Z a CLS AMG, byl by to problem? Aby jsme to naplnili..
Napsal: stř 13.04.2011 17:17
od xyron
matal píše:A mám pro Vás ještě jedno motivační sdělení ode mne..
Pokud tahle akce klapne a my jako klub se zůčastníme, tak slibuji dnes předevšemi, že na VH v Tišnově pozvu všechny účastněné
na panáka 12ti leté Whyskey JAMESON 12 Year Old
Tuhle lahev jsem zakoupil v r.2001 v Libanonském Bejrůtu ve freeshopu na letišti po ročním pobytu v téhle arabárně na průplach hlavy po návratu domů,
jako již 12ti letou a ještě jsem ji neotevřel, takže ji mám už 10 roků doma a schovávám ji na opravdu velkou příležitost..
Láhev má přesně 22roků a 5 měsíců..
Jednoho panáka si dám taky, I swear..
:!
Vše záleží na Vás, potřebujema minimálně 25aut na jednu jízdu..

Cau, jenom technicka k te whisce...
Nabidka je to lakava, ale BOHUZEL whisky zraje pouze v sudech, ve skle nee.. takze tech 10 let nemuzes pocitat, navic mam podobnou zkusenost, whisky otevrena po 15!! letech co jsme ji meli doma v baru a namisto kvality se dostavila pouze ztrata jakekoliv klasicke a ocekavane vune.. jinak chut se nezmenila.... takze to bylo docela velke zklamani
Jinak ja osobne MILUJU Irskou whiskey a co se tyce Jamesona, je to jedna z mych nejoblibenejších.. a ačkoliv jsem pil i 18te letou, tak 12ka je SUPER

Napsal: stř 13.04.2011 20:10
od Killca
ale nepicuj, jde o to, ze matal nechlasta

Napsal: stř 13.04.2011 20:13
od xyron
Napsal: čtv 14.04.2011 00:26
od matal
Martyn- nepřepíšu, nevím jak jse menujěš+nick..SZ
7.5.2011 tomu bude přesně na den 9 roků, co jsem vzal naposledy Alkohol do úst..jsem přísný ABSTINENT ,nepiji ani nealko pivo..
Whyskey zraje, ale velmi pomalu,protože má korkový špunt, což stačí k vylepšení chuti..vyzkoušeno..měl jsem ty lahve dvě, ale vloni mi ji kamarádi na návštěvě vypařili.. obsah láhve 1L

Napsal: čtv 14.04.2011 08:46
od Bambus_m5
Chápu to správně, že pokud nás nebude aspoň 25 tak se jízdy konat nebudou?
Lidi dyť to zase není takový balík peněz tak se hlaste...

Napsal: čtv 14.04.2011 10:03
od xyron
matal píše:Martyn- nepřepíšu, nevím jak jse menujěš+nick..SZ
7.5.2011 tomu bude přesně na den 9 roků, co jsem vzal naposledy Alkohol do úst..jsem přísný ABSTINENT ,nepiji ani nealko pivo..
Whyskey zraje, ale velmi pomalu,protože má korkový špunt, což stačí k vylepšení chuti..vyzkoušeno..měl jsem ty lahve dvě, ale vloni mi ji kamarádi na návštěvě vypařili.. obsah láhve 1L

Doba zrání
Každá skotská whisky musí zrát v sudech nejméně tři roky, palírny ji většinou nechávají zrát podstatně déle. Optimální doba se liší podle druhu i oblasti, udává se od 8 do 21 let, jen výjimečně déle. Při zrání delším než 25 let nápoj přijímá příliš mnoho aroma ze dřeva, takže se kvalita whisky, až na výjimky, již nijak závratně nezvyšuje. Starší whisky jsou jistou zvláštností, například když se při příležitosti narozenin královny Alžběty plnila 60letá, většinou jde jen o náležitě drahé kuriozity. Při delší době zrání musíme počítat i s tím, že ročně se odpaří 2 % (i více) alkoholu, což se nazývá „andělská daň“ („angel’s share“). Kdosi spočítal, že ročně se odpaří miliony galonů, proto jsou všichni Skotové náležitě hrdi na kvalitu svého lahodně vonícího vzduchu, který je prý silně prosycen odpařenou whisky. Je zde na místě poznamenat, že na rozdíl od vína whisky zraje pouze v sudech, v lahvích již nikoliv. Jakmile se jednou stočí, proces zrání se zastaví.
Na závěr se zmiňme ještě o skladech, ve kterých whisky zraje. Existují v zásadě dva systémy. Prvním z nich jsou nízké kamené budovy, kde se sudy skladují ve dvou až třech řadách nad sebou. Výhodou je, že všude je stejné mikroklima – tento systém se používá především ve Skotsku. Druhou možností jsou plechové policové sklady, kde je 20 i více vrstev nad sebou, a je používán zejména v USA.
Napsal: čtv 14.04.2011 11:16
od matal
Tohle je mi všeobeně známo, možná sis nevšiml,že ten Jameson již byl v době koupě 12ti letý..

teď má Obsah láhve 22roků..

Napsal: čtv 14.04.2011 12:13
od xyron
matal píše:Tohle je mi všeobeně známo, možná sis nevšiml,že ten Jameson již byl v době koupě 12ti letý..

teď má Obsah láhve 22roků..


jj lahev je stara 22 let, ale whisky fyzicky v tom obsazena zrala pouze tech 12 let, 10 let ve flasce ji nic nepridalo ale spis odebralo..
