Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ubytování po VH v Kácově 16. - 17. ledna
Kácov sice moc prohrnutej není, ale když tudy bez problémů projíždím i já, tak to zvládne každý
Cestu popsal DOE dobře, je to značený, prostě exit 49 (těm, co jedou z Moravy ho doporučuju taky, dá se jet sice exit 56 přes Zruč a Zliv, ale cesta Zruč-Kácov je docela masakr), poté II/125 směr Kácov/Kolín, odbočka na Kácov je pěkně značená (kdo mine, má ještě jednu
) a k hotelu dojedete pořád rovně.
Komplikací by mohla být uzavírka půlky silnice právě před hotelem, je to docela dlouhý, nevidíte na konec a semafory nejsou
Co se týká délky cesty, jezdím to z centra Prahy za necelou hodinku včetně tradičních zácp na magistrále.
Na benzínce "Kácov OIL" jsem brala naftu jen jednou a jelo to
Případně je Benzina ve Zruči nebo pak v Uhlířských Janovicích.
Pokud vyhrabu auto, přijedu
DOE: Přes Polipsy jezdím několikrát týdně, jsme skoro sousedi

Cestu popsal DOE dobře, je to značený, prostě exit 49 (těm, co jedou z Moravy ho doporučuju taky, dá se jet sice exit 56 přes Zruč a Zliv, ale cesta Zruč-Kácov je docela masakr), poté II/125 směr Kácov/Kolín, odbočka na Kácov je pěkně značená (kdo mine, má ještě jednu

Komplikací by mohla být uzavírka půlky silnice právě před hotelem, je to docela dlouhý, nevidíte na konec a semafory nejsou

Co se týká délky cesty, jezdím to z centra Prahy za necelou hodinku včetně tradičních zácp na magistrále.
Na benzínce "Kácov OIL" jsem brala naftu jen jednou a jelo to

Pokud vyhrabu auto, přijedu

DOE: Přes Polipsy jezdím několikrát týdně, jsme skoro sousedi

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact