pro me opet vrazedny cas, kdyz delam do 18h:( kdyby se zadarilo, prijedu... do kdy to tam planujete? kdyz dojedu v 19 zbude na me jeste nejaka neunavena devka nebo aspon chlebicek?:)
Becx píše:pro me opet vrazedny cas, kdyz delam do 18h:( kdyby se zadarilo, prijedu... do kdy to tam planujete? kdyz dojedu v 19 zbude na me jeste nejaka neunavena devka nebo aspon chlebicek?:)
Johnny_M píše:tak bohuzel zitra nedorazim, skoda aspon na vas zbyde vic devek
Tak to je zrada... Ale každopádně od 1. dubna můžeš přijet kdykoliv...
Me je to jasny, hned jak budu mit cestu do Olmu, tak se za vama prijedu podivat, jak vam to tam slape . Tak co Globusi, vytahujes na zitrek i gril? Ma byt hezky...konecne
Johnny_M píše:tak bohuzel zitra nedorazim, skoda aspon na vas zbyde vic devek
Me je to jasny, hned jak budu mit cestu do Olmu, tak se za vama prijedu podivat, jak vam to tam slape . Tak co Globusi, vytahujes na zitrek i gril? Ma byt hezky...konecne
globusman píše:[quote="Johnny_M"]tak bohuzel zitra nedorazim, skoda aspon na vas zbyde vic devek
Už to vypadá, že jo Měl by sis to rozmyslet [/quote]
Toz to neni o tom, ze by se mi nechtelo... ale na zitra se mi toho moc seskupilo, takze mi to nevychazi... ale jak budu v Olmu, tak se urcite stavim omrknoot masinky a dat kafco... naloz si maso a gril urcite nachystee, zitra ma byt fajne
klucíí taky se neukazu ted jsem dosel s roboty a jsem max.unaven..
tak priste.. s nekterymi se ufidim v sobotu... tak at vam to Globusi a Miky(Oldmane) klape..aspon tak jak si prejete