Ktorú?Fotas píše:pustit k vode svoju " zalibu"?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
VI. Foko sraz Dětenice Duben 24. - 26.4.09
Sakra na to ani nepomyslaj woe ! Ked tak pojdes domov na oslavu na otocku !surfis píše:Do pííííí, Břéťo u mě si napiš hóóóódně velkej otazník. Otec má 26. dubna 55. narozeniny. Musím zjidstit, kdy se to bude slavit, ale předpokládám, že v sobotu... Musim to domluvit s rodinou..![]()
7er. True definition of luxury. Yours.
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Jaryne, dej pokoj s babama, zase by jsme Ti ji museli s Bulíkem hlídat..Jawak píše:To bude žůžo, taková interraciální 3kaglobusman píše:Mám mezinárodní pokojSpím s arabem a němcem
![]()
![]()
Tja dann brauchen wir noch einige Weiberwer nimmt welche mit?
Mno to potřebujeme ještě nějaké baby.. kdo vezme kterou s sebou?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Igore, ty se nám neser do našich babmatal píše:Jaryne, dej pokoj s babama, zase by jsme Ti ji museli s Bulíkem hlídat..Jawak píše:To bude žůžo, taková interraciální 3kaglobusman píše:Mám mezinárodní pokojSpím s arabem a němcem
![]()
![]()
Tja dann brauchen wir noch einige Weiberwer nimmt welche mit?
Mno to potřebujeme ještě nějaké baby.. kdo vezme kterou s sebou?
Jardo já ti věřím, ty máš dobrej vkus. Hlavně žádnou trojkovou
-
jurasis
- Klubové ID: 775
100RM píše:Sakra na to ani nepomyslaj woe ! Ked tak pojdes domov na oslavu na otocku !surfis píše:Do pííííí, Břéťo u mě si napiš hóóóódně velkej otazník. Otec má 26. dubna 55. narozeniny. Musím zjidstit, kdy se to bude slavit, ale předpokládám, že v sobotu... Musim to domluvit s rodinou..![]()
Hlásím budoucí přítomnost...
To zas dopadne...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.

a vpravo Killca