Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bimmer - AKCE + CHATKY - rozdělení
-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:Panaque píše:Panaque, jestli nebude vadit, přidám se, když nespím nechrápuOldman píše:[quote="Panaque"]Bazzi, dáme to spolu dohromady?
Supa dupa!
já chci k vám hoši...

Dave píše:Jak to vypadá s tím letištěm? Pokud to nevyjde, bral bych polygon (jestli je ještě místo).
Na polygon misto je. Letiste nam nevyslo. Bohuzel vlastnici, nebo jak jim rikat, letiste to tak zabili, ze se nedalo pristoupit na jejich podminky. Kdyztak vysvetlime osobne.
V nedeli dopoledne je mozne se vyblbnout u Bechyne na placu, ktery je na to jak stvoreny.
sumachr píše:GeorgosAc píše:100RMa prosim co nejdale na konec kempu at se vsichni vyspíme....![]()
jeho chatku poznate dle cedulky na dverich
souhlasim !
Tak teba si tam najdem a nevyspis sa

7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Kontaktovat uživatele:
Oldman píše:castro píše:Panaque, jestli nebude vadit, přidám se, když nespím nechrápuPanaque píše:[quote="Oldman"][quote="Panaque"]Bazzi, dáme to spolu dohromady?
Supa dupa!
já chci k vám hoši...

Ok, Fenks

těšim se na vás..... fellaz..

-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:Oldman píše:Panaque, jestli nebude vadit, přidám se, když nespím nechrápucastro píše:[quote="Panaque"][quote="Oldman"][quote="Panaque"]Bazzi, dáme to spolu dohromady?
Supa dupa!
já chci k vám hoši...

Ok, Fenks

těšim se na vás..... fellaz..

Gdy jedes KaFtro?