A co jste delali? Me desite.... nejedu tam s nejakyma ambicema trhat rekordy.... jestli se tam teda dostanu spis se seznamit s autem, se kterym jsem najel prd.... snad me tam nejaky jarax nesejme
Zave píše:seru na to, jen na čumendu dalsi auto jak minuly rok pohřbít nechci mozna budu v Dublinu, jeste nevim jak to dopadne, ale kdyztak bych se prijel podivat
Kasli na dublin a prijed na okruh, jedu taky asi jenom na cumendu. Musim pak ve stredu zpet do belgie a nerad bych jel busem
Jestli to časově vyjde taky pojedu ale vemte někdo vlek při mým štěstí budu první budu první na veřejnejch jízdách kdo to tam rozmění ps: jestli chcete někdo nějaký díly na e39 tak už mužete začít rezervovat
RuDoSh píše:A co jste delali? Me desite.... nejedu tam s nejakyma ambicema trhat rekordy.... jestli se tam teda dostanu spis se seznamit s autem, se kterym jsem najel prd.... snad me tam nejaky jarax nesejme
no třeba já dva kotrmelce přes budku ale už je to nějaký pátek takže asi zase dojedu... min. na čumendu
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
RuDoSh píše:A co jste delali? Me desite.... nejedu tam s nejakyma ambicema trhat rekordy.... jestli se tam teda dostanu spis se seznamit s autem, se kterym jsem najel prd.... snad me tam nejaky jarax nesejme
no třeba já dva kotrmelce přes budku ale už je to nějaký pátek takže asi zase dojedu... min. na čumendu
to si pamatuju.... byl jsem tam.... ale co vyvedl Zave loni? )