Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
prvomájový PRAŽSKÝ REGIONÁL 1.5.2008 - motofokokáry
Doprkený ohrady! Zrovna 1.5. odjížím na pár dní na moravu, bude mi tam kámoš měnit lemy na autě, takže musim odjet...
Ale štve mi to, na motokáry se chystám už dlouho, furt jsem jen čekal na nějakou výzvu a zrovna když je tu taková výzva, tak jsem mimo....
Hrozná škoda, doufám že když to klapne, tak se bude akce opakovat...?!?!
Moc dobrej nápad Ondro...

Moc dobrej nápad Ondro...

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Panaque píše:Jestli se tedy do motokáry vejdu...
Ty voe ty se tam nevejdeš

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
takže klasickej závod nevyšel domluvit za rozumnou cenu... a na 14-20.000,-/hodinu nevim jestli jsme schopni se domluvit.
Takže motokáry budou v klasickém duchu jízdy na nejlepší čas...
Restaurace je rezervována na 20:00.
Takže bychom měli stihnout sraz v 18:00 na Čerňáku a pak přesun po jižní spojce do Radotína. Kdo by nestíhal, může přijet rovnou tam samosebou
Budu se těšit...
Takže motokáry budou v klasickém duchu jízdy na nejlepší čas...

Restaurace je rezervována na 20:00.
Takže bychom měli stihnout sraz v 18:00 na Čerňáku a pak přesun po jižní spojce do Radotína. Kdo by nestíhal, může přijet rovnou tam samosebou

Budu se těšit...
DOEMIXXX píše:Killca píše:DOEMIXXX píše:Killca: Wow, koho znas?? Jen by me zajimalo s kym by si to chtel resit
teoreticky majitele, tak doufam, ze kontakty nezklamou
Lubose? Proc teoreticky?? Jinak sleva by mela bejt uz zarizena
no ode me sleva neni, kamos tam nejde s nama, tak sem ho neukecal aby neco zaridil, to je to teoreticky, ze to jde pres dve kolena
vlevo je matal
a vpravo Killca