matal píše:Co takhle Zelená Kočka na Solniční? Parkovat se dá u Slávie večer v pohodě.. Jo a dost dobře tam vaří..
nebrat ted jsem tam byl a chtějí na rezervaci 200Kč/osoba ....když to tam neutratíš tak ti nechtějí vrátit lowe.
jsem pro Deja´vu, ale v horní části protože se dají lehce srazit stoly (dole to nejde). Je to kousek od Tesca..... klidně tam zajistím rezervaci, jen se dohodněte pro kolik lidí ..... rezervaci pro víc jak jeden stůl chtějí minimálně 3dny dopředu
již ted doporučuji "Dijonský steak a steakové hranolky" je výborný a za dobré lowe
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
matal píše:Co takhle Zelená Kočka na Solniční? Parkovat se dá u Slávie večer v pohodě.. Jo a dost dobře tam vaří..
nebrat ted jsem tam byl a chtějí na rezervaci 200Kč/osoba ....když to tam neutratíš tak ti nechtějí vrátit lowe.
jsem pro Deja´vu, ale v horní části protože se dají lehce srazit stoly (dole to nejde). Je to kousek od Tesca..... klidně tam zajistím rezervaci, jen se dohodněte pro kolik lidí ..... rezervaci pro víc jak jeden stůl chtějí minimálně 3dny dopředu
již ted doporučuji "Dijonský steak a steakové hranolky" je výborný a za dobré lowe
matal píše:Seznam pro návštěvu restaurace.. Huska ACřízek Dargon Jawak Zave Xsun Marek is Matal Bergos Scooter
Kdo dál.. Prosím hlaste se do 11.12.2007 20hod.,aby Huska mohl zarezervovat stůl.Děkujeme..
Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky
brta píše:[Ahoj, jsem tu na klubu nedlouho a zatím jsem ani neměl to štěstí se zúčastnit jakékoli akce. Zítra jedu do Brna, rád bych to spojil a se svou tam dojel (jestli nebude chtít něco jinýho), tak jen otázka, zda tam nebudu za cizáka, a za druhé v kolik bude sraz (jeslti jsem přehlédl) u toho Tesca v KrPoli? Díííky
jasně že budeš za cizáka ... (ted vážně, každý se musí sám seznámit, jen nemít ostych) sraz začíná v 19:00h a tentokráte po osmé odjíždímě na večeři.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d