castro píše:Jak to vypadá na neděli? Že bych se přijel podívat???
Co se týče programu, tak dopoledne tréninky, odpoledne závody. Tréninky mi přišly mnohdy zajímavější lidi zkoušej hranice a víc se odvážou ... Počasí oblačno, polojasno, přeháňky ...
castro píše:Jak to vypadá na neděli? Že bych se přijel podívat???
Co se týče programu, tak dopoledne tréninky, odpoledne závody. Tréninky mi přišly mnohdy zajímavější lidi zkoušej hranice a víc se odvážou ... Počasí oblačno, polojasno, přeháňky ...
miso, napis mi jak dopadli kluci v kvalifikaci ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
s Lopem a Ondrou M jsme se v nedeli dopracovali do nejlepsi desitky... Pak jsem se dostal do finale (5 nej) a nakonec druhej plac... max spokojenost Na tribunach jsem pry sklizel nejvetsi ovace Pry ta moje jizda je "prehnana" na cilovce pred prvni zatackou mi bylo v driftu namereno 112 km/hod, ostatni jezdili rovne pred zatackou cca 80-90 km/hod...
No nedopadlo to sice uplne jek sem si puvodne myslel (mozna diky nejmenovanymu upravci 305ps je fakt malo )ale SKVELE SEM SE BAVIL a to je to dulezite. Dekuju vse//M..
JFK píše:s Lopem a Ondrou M jsme se v nedeli dopracovali do nejlepsi desitky... Pak jsem se dostal do finale (5 nej) a nakonec druhej plac... max spokojenost Na tribunach jsem pry sklizel nejvetsi ovace Pry ta moje jizda je "prehnana" na cilovce pred prvni zatackou mi bylo v driftu namereno 112 km/hod, ostatni jezdili rovne pred zatackou cca 80-90 km/hod...