Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
V PATEK NA TEK !
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Ne mam rádZave píše:to te ten obrazek nak nadchl?George_D píše:Samozřejmě jedu

a 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Docela mne rozesmála věta z Idnes :"... Vhodná plocha však údajně ještě nebyla vybrána. Policisté proto vydali varování majitelům pozemků,a by si je hlídali...." prostě policie dělá vše pro ochranu majetku občanů - hlídejte si to sami
A ještě jedna perla. Víte jak poznáte technaře? jednoduše: "..Policisté rozpoznávají technaře okamžitě. "Mají dredy, páchnou, nosí piercing, v autech mají většinou čurbes, plno chlastu a všude je doprovázejí smečky psů," uvedl policista ze silničního hraničního přechodu v Rozvadově ..."
skutečně možnosti naší policie jsou neomezené:lol:
No tak já jsem nenápadnej technař
A ještě jedna perla. Víte jak poznáte technaře? jednoduše: "..Policisté rozpoznávají technaře okamžitě. "Mají dredy, páchnou, nosí piercing, v autech mají většinou čurbes, plno chlastu a všude je doprovázejí smečky psů," uvedl policista ze silničního hraničního přechodu v Rozvadově ..."
skutečně možnosti naší policie jsou neomezené:lol:
No tak já jsem nenápadnej technař

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
vhodnou plochu jsme definitivne vybrali minulou nedeli. Taky mne idnes pobavil 
http://www.mapy.cz/search.py?sz=3&lo=46 ... 7@323@mapa
zakrouzkovan je Mlynec, a hned nalevo od nej je louka ohranicena lesem a dalnici, tak tam.
Ta louka patri stejnemu clovekovi co nam poskytl pozemek loni.
http://www.mapy.cz/search.py?sz=3&lo=46 ... 7@323@mapa
zakrouzkovan je Mlynec, a hned nalevo od nej je louka ohranicena lesem a dalnici, tak tam.
Ta louka patri stejnemu clovekovi co nam poskytl pozemek loni.
-
stealth
- Klubové ID: 4
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to vidim i ja.Speedy píše:http://www.marigold.cz/item/czechtek-2005-policie-zmlatila-nase-deti-nas-necha-tvrdnout-na-ucpane-dalnici-a-nam-je-to-jedno
Ve snaze zabranit max. pulmilionove skode policie napachala mnohamilionovou skodu (vcetne leceni zranenych) pri nakladech 10 a vice milionu. Opravdu drahe hrani na vojacky, navic takticky uboze provedene.
-
darmon
- Kontaktovat uživatele:
naopak, vyslo to vyborne. A vejvar na tom nikdo delat nechce, to je jedna z podstat veci. (a nikdo jako hlavni organizator neni)Martyn píše:Tak to ty ses ten hlavni organizator?darmon píše:neco se ti na tom nezda ?Martinéz píše:![]()
![]()
Nejak vam to tenhle rok nevyslo... Skoda mohl byt na tom nekomercnim freeteknu docela vejvar, co?
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja teda nevim ale nepripada mi ze to dopadlo nejak vyborne...darmon píše:naopak, vyslo to vyborne. A vejvar na tom nikdo delat nechce, to je jedna z podstat veci. (a nikdo jako hlavni organizator neni)Martyn píše:Tak to ty ses ten hlavni organizator?darmon píše: neco se ti na tom nezda ?Nejak vam to tenhle rok nevyslo... Skoda mohl byt na tom nekomercnim freeteknu docela vejvar, co?
Nekdo to organizovat musi, ne? Fakt do toho vubec nevidim a ani me to nejako nezajima, ale znam jednoho cloveka co si na minulych rocnikach rozjel stanky s vodou (samozrejme za raketu, uz nevim presne cislo ale myslim ze rikal neco o flasce za 80kc) a na tenhle rocnik se tesil jak malej kluk:)
-
darmon
- Kontaktovat uživatele:
no po strance teku to nevyslo, vydrzel cca 35hodin -Martyn píše:Mno ja teda nevim ale nepripada mi ze to dopadlo nejak vyborne...darmon píše:naopak, vyslo to vyborne. A vejvar na tom nikdo delat nechce, to je jedna z podstat veci. (a nikdo jako hlavni organizator neni)Martyn píše: Tak to ty ses ten hlavni organizator?Nejak vam to tenhle rok nevyslo... Skoda mohl byt na tom nekomercnim freeteknu docela vejvar, co?
Nekdo to organizovat musi, ne? Fakt do toho vubec nevidim a ani me to nejako nezajima, ale znam jednoho cloveka co si na minulych rocnikach rozjel stanky s vodou (samozrejme za raketu, uz nevim presne cislo ale myslim ze rikal neco o flasce za 80kc) a na tenhle rocnik se tesil jak malej kluk:)
ze strany moznosti kopnuti do tohodle systemu a policejni zvule to vyslo na vybornou. Policajti dostali kvalitni cocku.
co se tyce organizace - je to trosku jinak. A ten clovek co ti tohle rikal te tahal za fusekli, za vodu za 80 by dostal do drzky, nehlede na to ze pravo neco prodavat ma pouze ten kdo neco nabizi.
-
stealth
- Klubové ID: 4
- Kontaktovat uživatele:
zase provokuješ ?Bombarder píše:si taky myslim, ze to dopadlo vyborne. konecne nekdo tem spratkum ukazal, jak se maji chovat