Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zhodnocení srazu v Mohelnici a úvaha o příštím srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od skautik Čestný člen »

MikeT píše:
skautik píše:mas pravdu, registrace bude nutna a vcera pred spanim jsem uz vymyslel jak a co z organizovat aby se "cizi" nenudili :)

opravdu asi neni mozne pokecat se vsemi a jsem pro poradne cedule na hrudi nebo zadech :)

Dobrý! Moc mě zajímá, jak a co bude dál. Můžeš mě informovat?

urcite, jeste ale vsechno promyslim :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od stealth »

skautik píše:
patras píše:
RuDoSh píše:[quote="MikeT"]To jsem rád. :D Já když jsem s váma byl a večeři a seděl jsem "namáčklej" mezi Bombardérem (zleva) a Rudoshem (zprava), tak jsem zrovna dvakrát na koni nebyl (se svejma 67 kg). :lol:

to bud rad ze jsme se s bombarderem nezacali tulit :-D

btw. me se to az na tu sobotni tycku a nedelni poledne libilo....

sak si taky neco vylemcal :) slivka byla vynikajici !!!!

ja zadnou nemel 8O

ale mozna vam z toho bylo blbe, rudosh pul soboty prospal a ty jsi se na obedosnidani taky netvaril zrovna nejzdraveji :)[/quote]

ta slivka byla vpoho, jen do ní některej z těch zatracenejch fízlů nalil trochu ferneta, takže to pak nemohl pít ani Klakson. :x

A Rudosh byl zelenej z těch lahví od šampaňskýho :lol:
margos
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od margos »

Ja jsem byl na takovy akci taky poprvy, uz od patku, vsichni v pohode, pekne jsme si pokecali a ozrali huby :D :D
Podle me to bylo naprosto super a priste valim znovu 8)
psena
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od psena »

Ted trosku z jineho pohledu...tedy toho jiz zminovaneho ucastnika pouze sobotni spanile jizdy....
Kolona z Brna prijela do Mohelnice v poklidnem tempu a velmi dobre naladena.Po nedlouhem hledani jsme nasli misto srazu a take vhodne misto k parkovani mezi chatkami.

Kdyz jsme prijeli, tak se zrovna na place delo neco o cem se tu zminovat nebudu(zusastneni vi co myslim), ale pote co byla akce ukoncena tak se asi 25 lidi v hlouccich chystalo k odchodu.Nekteri do svych chatek, nekteri na obed.Prisel jsem tedy do jednoho krouzku, predstavil jsem se a podaval jsem svoji ruku.Tedy klasicky seznamovaci ritual, ovsem z oci stojicich kluku bylo citit neco jako udiv...jako ze:vo co gou?Ale po chvili se za soucasneho nezucatsneneho vyrazu laxne predstavili.Zeptal jsem se jen kdo to oragnizuje a po te co jsem dostal odpoved ze Skautik a ze tady ted neni jsem hloucek opustil.

Po deseti minutach na miste strazu zustalo jen par zoufalcu, kteri nevedeli co ted.Prijeli jsme na spanilou jizdu, ktera byla asi naivne hlasena na 12 hodin a take se seznamit s temi , s kterymi si na foru piseme.S velmi smisenymi pocity, jsme se odebrali na obed.

Po obede, jsme prijeli na novy termin spanile jizdy v te chvili prijela parta asi ctyrech peknych E30.Po chvile cekani, pribehl majitel kempu, ze do 30ti minut maji vsichni kdo tu nejsou ubytovani vyklidit kemp.
Odjeli jsem tedy ven a cekali az se vrati "jadro klubu" z obedu.Ti museli resit hledani noveho kempu na ubytovani , protoze dostali od majitele po bujare noci stop...

Takze jsme cekali...... cekali .....E 30kari odjeli asi po hodine a my jsme cekali...opravdu to byla hruza, ale ja jsem si dobu zkracoval prohlidkou peknych aut.
Nakonec se kolona dala do pohybu a musim rict ze i kdyz trasa byla zvolena s ohledem na nove misto ubytovani se spanila jizda velmi povedla.Jak trasa tak predevsim to ze nedoslo k rozrzeni kolony, se radilo k velkym zazitkum.
Po prijedzu do noveho kepmpu se kouzlo opet vytratilo.Kluci se zacli starat o paintball a tedy pro nas zadna velka zabava.(samozrejme pokud bych hral ja tak to zabava je obrovsa, to je prave ten uhel pohledu)Prijemnym zpestrenim byla ukazka Beemexova auta v akci, tedy se vsemi zapnutymi elektrospotrebici.
Odebrali jsem se potom tedy zpet kolonou do Brna.

Podekovani jak jste psali Skautikovi samozrejme patri, ale myslim ze tato akce nebyla pro sirsi okruh priznivcu a clenu BMW klubu.Vim ze je urcite idealnejsi prijet uz v patek vecer a jeste vecer se seznamit.Ale ne kazdy ma cas zrovna v patek a je rad ze se dostavi alespon v sobotu.Ovsem v tu chvili je sraz uz natolik rozbehlej ze neve prichozi ztezko hleda kontinuitu.
premysle jsem nad tim a reseni tohoto je asi tezke, ale rozhodne by priste pomohl presnejsi a predvsim dodrzovanejsi program akce.
Verim , ze to priste bude lepsi, urcite se priste znovu zuscatsnim.

Neberte to jako kritiku, jen jakesi vysvetleni, proc jsou nekteri zklamani s "vaseho" bajecneho srazu
xsun
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od xsun »

psena píše:Ted trosku z jineho pohledu...tedy toho jiz zminovaneho ucastnika pouze sobotni spanile jizdy....

pekne jsi to napsal ... :D
jakozto sobotni ucastnik a ke vsemu este jako prvni sraz jsem byl s pocitama na tom jaxi podobne ... ke vsemu jsem byl po proflamovane noci, takze mi bylo pod psa (kdyz jsme uz u tech pocitu ;))

ale jinak f pohode, spanila jizda byla supr a dom jsem to mel za rohem, takze nerejpu ...

priste bych vic uvital cedule kdo je kdo, takze este v tom zmatku bylo tezky lidi identifikovat
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od patras Čestný člen »

xsun píše:
psena píše:Ted trosku z jineho pohledu...tedy toho jiz zminovaneho ucastnika pouze sobotni spanile jizdy....

pekne jsi to napsal ... :D
jakozto sobotni ucastnik a ke vsemu este jako prvni sraz jsem byl s pocitama na tom jaxi podobne ... ale jinak f pohode, spanila jizda byla supr a dom jsem to mel za rohem, takze nerejpu ...

sem te tam zaregistroval jen jednou :) byla to prvni akce a dopadlo by to cely uplne jinak nebejt neprijemnosti zpusobenych majitelem kempu ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
xsun
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od xsun »

patras píše:sem te tam zaregistroval jen jednou :) byla to prvni akce a dopadlo by to cely uplne jinak nebejt neprijemnosti zpusobenych majitelem kempu ...

tvyho compacta jsem si aspon na chvilu prolezl a prohlidl :) ... na pokec jaxi cas ale nebyl .. skoda ...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od patras Čestný člen »

xsun píše:
patras píše:sem te tam zaregistroval jen jednou :) byla to prvni akce a dopadlo by to cely uplne jinak nebejt neprijemnosti zpusobenych majitelem kempu ...

tvyho compacta jsem si aspon na chvilu prolezl a prohlidl :) ... na pokec jaxi cas ale nebyl .. skoda ...

priste urcite pokecame :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Bombarder »

Mi se hodne libila sobotni noc pri prohlizeni videii na nb v chatce. docela jsme se posmali.. :lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Bombarder píše:Mi se hodne libila sobotni noc pri prohlizeni videii na nb v chatce. docela jsme se posmali.. :lol:

ja teda ne :D vzdycky kdyz jsem usinal zarval nekdo je to je pekna osma a to jsem byl samo ihned na nohou

:lol:
Filozof

#31 Příspěvek od Filozof »

Jé vám závidím příště už snad budu moct jet taky :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jo taky dík za zorganizování Skautíkovi a Rudoshovi ... no co říct ke zhodnocení akce :roll: jako nikdo se nemůže divit,že se jaksi necítí být jádrem klubu,když na místo pátku,soboty,neděle přijede na půl soboty... :? jako tento klub by měl být parta nadčenců,kteří si najdou 2x ,3x do roka volný čas na nějakou akci.Neříkám,že to nemůže bejt příště lepší,ale třeba narážky typu že nebyla spanila jízda ve 12.00 podle plánu nechápu.Jako kdo může vědět,že obsluha v místní restauraci bude oběd vydávat hodinu a půl,nebo že se někteří ožerou jak dobytci :D a budou chrápat do 13.00 :D Mě se to líbilo až na detaily,byla prdel,třeba Patrasův pěvecký výkon byl supr,páteční pintbail ve stylu dám ti 500 když mě trefíš na 3metry :D výsledek? tričko skrz a modřiny jako kráwa.No a ani Bombardérové a moje hlášky nebyly vůbec špatné :mrgreen:
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Leni Čestný člen »

psena píše: Po deseti minutach na miste strazu zustalo jen par zoufalcu, kteri nevedeli co ted.Prijeli jsme na spanilou jizdu, ktera byla asi naivne hlasena na 12 hodin

Jak si prisel na to, ze byla spanila jizda hlasena na 12 hodin? Jestli se dobre pamatuju, do 12 hodin byl planovanej spanek, pak obed a nekdy odpoledne teprve spanila jizda... Navic vsechno orientacne - nemuzes prece cekat presny dodrzovani planu jak na konferenci EU :roll:

psena píše: Po prijedzu do noveho kepmpu se kouzlo opet vytratilo.Kluci se zacli starat o paintball a tedy pro nas zadna velka zabava.(samozrejme pokud bych hral ja tak to zabava je obrovsa, to je prave ten uhel pohledu)Prijemnym zpestrenim byla ukazka Beemexova auta v akci, tedy se vsemi zapnutymi elektrospotrebici.
Odebrali jsem se potom tedy zpet kolonou do Brna

Jakou "zabavu" si cekal? Loutkovy divadlo? :roll: :lol:

Podle me byl sraz super, naprosto podle myho ocekavani, bylo to proste o pohode, o setkani s lidma, se kterejma se clovek treba nesejde uplne casto... Zadnej presne nalajnovanej plan mi tam rozhodne nechybel, nemam potrebu se cejtit jak na pionyrskym tabore: v 7 budicek, 7.30 snidane, 8.00 nastup k bmw vlajce atd. :lol:

Skautikovi patri obrovskej dik za to, ze sraz vubec probeh a jak uz jsem rekla, me se libil moc. Tecka, konec. Uff! 8)
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od beemwex »

jak to tak tady čtu,tak se mi zdá,že pro nováčky to byl takovej křest ohněm! :lol: nekteří vydržely a nelitujou a jiní to vzdaly a maj smíšený pocity! :wink: chápu že časově to nema každej jednoduchý,ale seznamit se se všema a ještě se vyznat gdo je kdo,se za naky 2-3 hodky v takovím počtu lidí nedá.Doporučuju všem novím navštívit aspon 1 regionálek treba na morave nebo líp v praze!(tam je vetší učast).Víc klidu a pohody na seznámení---a zas bude to (jak tu nekdo psal)ZDRAVÝ JÁDRO klubu větší. :wink: :wink: možná že příští sraz bude v číně!!frenciz (jakožto první v koloně)po cestě domů dojel kombajna E30.Donutil ho zastavit,aby ho zlakal do klubu!z kombíka vylez malej tajtrdlík z čínskou vyzáží a nechapal co se děje!když vydel že frenciz netaha zbran ,ale http://www.adresu,tak se poklonil,podekoval a upaloval se svím kombíkem dál!!! :lol: :lol: :lol: no uvídíme,,ZAS NÁS BUDE TŘEBA VÍC!!! :P :P :P :P :P
Petr_1

#35 Příspěvek od Petr_1 »

beemwex píše:frenciz (jakožto první v koloně)po cestě domů dojel kombajna E30.Donutil ho zastavit,aby ho zlakal do klubu!z kombíka vylez malej tajtrdlík z čínskou vyzáží a nechapal co se děje!když vydel že frenciz netaha zbran ,ale http://www.adresu,tak se poklonil,podekoval a upaloval se svím kombíkem dál!!! :lol: :lol: :lol: no uvídíme,,ZAS NÁS BUDE TŘEBA VÍC!!! :P :P :P :P :P

Pohled na vyjančenýho trpajzlíka musel bejt úchvatnej 8O
Pavel

#36 Příspěvek od Pavel »

Ahoj všem.Děkuji všem organizátorům i zůčastněným zase skvělou akci.Mě a mojí přítelkyní se moc líbila.Dojel jsem také v sobotu,odjel jsem v neděli zároveň s Leni a Lopolem a max. spokojený.Plno členů jsem taky vyděl poprvé a nějak jsem se tím netrápil.Když se staří bavily tak jsem v klidu seděl a šoupal nohama... :D :D .Jízda byla bezva,ta se povedla.Takže ještě jednou dík a už se těším na další akci... :wink:
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Pavel píše:Ahoj všem.Děkuji všem organizátorům i zůčastněným zase skvělou akci.Mě a mojí přítelkyní se moc líbila.Dojel jsem také v sobotu,odjel jsem v neděli zároveň s Leni a Lopolem a max. spokojený.Plno členů jsem taky vyděl poprvé a nějak jsem se tím netrápil.Když se staří bavily tak jsem v klidu seděl a šoupal nohama... :D :D .Jízda byla bezva,ta se povedla.Takže ještě jednou dík a už se těším na další akci... :wink:

Tak tohle je podle me spravnej pristup... Je fakt nepravdepodobny hned napoprve zapadnout do "zdravyho jadra"
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Fenri »

Hele,když je takovej průser s orientací kdo je kdo,tak co tu na webu zřídit odkaz galerie,tam nahodit fotky a ke všem dát popis? Třeba tady je tenhle,ten s tim pivem je tamto atd..

hm? asi by nebylo na škodu,ne?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od patras Čestný člen »

Fenri píše:Hele,když je takovej průser s orientací kdo je kdo,tak co tu na webu zřídit odkaz galerie,tam nahodit fotky a ke všem dát popis? Třeba tady je tenhle,ten s tim pivem je tamto atd..

treba ten krasnej to sem ja :D
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Fenri »

patras píše:
Fenri píše:Hele,když je takovej průser s orientací kdo je kdo,tak co tu na webu zřídit odkaz galerie,tam nahodit fotky a ke všem dát popis? Třeba tady je tenhle,ten s tim pivem je tamto atd..

treba ten krasnej to sem ja :D

No dalo se čekat,že tohle někdo napíše,že ano.. :D
Odpovědět