Krizník a jak tam chces dlouho zustat?..Já že bych si odbyl vojnu a letěl se tam taky rekreovat k popelářům..A nebo rači něco jinýho ale hlavně aby byla sranda..
Už jsem byl rok v Anglii a nákej čas v Americe by mě potěšil..Nejde o to že to plánuju ale že by tam byl aspon nákej člověk s Clubu= Czech Republic a dalo by se sem tam něco podniknout..
Originál zaslal Kriznik jste zvany
hotel vam najdu :]
Bacha, aby jsme te nevzeli za slovo.. I kdyz ja osobne bych se za tebou jela docela rada podivat. No, myslim, ze nejsem sama. Tak "pozor" na to. :bigok:
Mej se tam fajn a nezanevri na nas.
Originál zaslal lukas nissan maxima 3.0? dej si tam chip at ti to nejede rychle...ty rychlosti by mne zabili. optimalni auto na jejich predpisy je tak asi do 25 koni...
To lukas: takze neco pro tebe, neee?:) se stejne bojis jezdit rychle, tak co. Tak ty karky vysmeckujte, cabrio do cech je stejne blbost a ten nissan s 25-ti konma bude na to tvoje jezdeni akorat:)) (viz.: nechci ti kazit radost ale zavody pro mne nejsou, pri rychle jizde by se mi pokazil uces....)
Originál zaslal JFK To lukas: takze neco pro tebe, neee?:) se stejne bojis jezdit rychle, tak co. Tak ty karky vysmeckujte, cabrio do cech je stejne blbost a ten nissan s 25-ti konma bude na to tvoje jezdeni akorat:)) (viz.: nechci ti kazit radost ale zavody pro mne nejsou, pri rychle jizde by se mi pokazil uces....)
Mnojo, uz vidim lukase... By to privez do chalupy a svoji Huskvarnou by tomu hnedka musel uriznout strechu....
Limcu za vanu? Mno, nevim...
Originál zaslal DaF Mnojo, uz vidim lukase... By to privez do chalupy a svoji Huskvarnou by tomu hnedka musel uriznout strechu....
Limcu za vanu? Mno, nevim...
Jo, umim si to predstavit. Lidi delaj ruzny pi*oviny. Treba kupujou intercoler, aby to vic jelo a zralo a pritom nemaj na naftu, nebo si kupujou BMW aby s tim nikam nemohli jezdit, pac to auto nikam nedojede...:zmateny: