hore máš jasné argumenty!!!! co chceš víc?kompre píše:Risa525 píše:mas stejne zkusenosti jako nase rodina?5x BMW??kompre píše:origo BMW su tiez len balene BOSCHky, Varty, EXIDEi podla toho co konkretne mali
ja som mal v E90ke od vyroby EXIDE 80mah, mnoho dalsich co som cital mali BOSCH atd..
sry...muzes si myslet cokoliv ale? je ti to k hov..
btw...zapomel sem na E34 ale to uz bylo tenkrat...takze si nepametam na battery:D
napisal som ti to tam jasne, neviem co je na tom nepochopitelne, vyberal som vlastnymi rukami z mojej e90ky bateriu, ktora tam bola od nova v ciernom obale (biele su AGM) a bolo na nej napisane popri BMW logach aj EXIDE.. kopec dalsich ludi riesilo to iste a boli to od vyroby BOSCHky, EXIDE, alebo Varty. Takze mysliet si naivne ze nejaka original bateria vydrzi viac lebo je na nej logo BMW nieje moc dobre, kedze su to tie iste baterie ktore sa predavaju aj mimo autorizak pod povodnymi znackami, len si nepriplacas za BMW loga a za pekne prebalenie.
vydrz zalezi kus od kusu, povodu, staroby pred kupou, pouzivania, nabijania, u novsich modeloch registracie a kodovania atd..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jakou autobaterii?
- Risa525
ono jde o podstatu věci, oba máte pravdu ale jen napůl....
1/2 bmw baterie je přestrojená varta, bosch ... vyrábí se na stejný lince, projde stejnýma rukama jako když jí koupíš na benzínce
2/2 bmw baterie má jasná kriteria na kvalitu a tou je jen top z toho co vyrobí výrobce.... takže tím že si kupuješ "origo" bmw , kupuješ baterii kvality 1+
také mám ve všech autech a všem doporučuju baterii bmw, mám s nima bohudík jen dobré zkušenosti.....
navíc ted používám jen AGM baterie a tam je životnost dlouhá... a její degradace velice pomalá.....
1/2 bmw baterie je přestrojená varta, bosch ... vyrábí se na stejný lince, projde stejnýma rukama jako když jí koupíš na benzínce

2/2 bmw baterie má jasná kriteria na kvalitu a tou je jen top z toho co vyrobí výrobce.... takže tím že si kupuješ "origo" bmw , kupuješ baterii kvality 1+
také mám ve všech autech a všem doporučuju baterii bmw, mám s nima bohudík jen dobré zkušenosti.....
navíc ted používám jen AGM baterie a tam je životnost dlouhá... a její degradace velice pomalá.....
all píše:ono jde o podstatu věci, oba máte pravdu ale jen napůl....
tak veru, no predpokladal som ze sa bavime o tych najlepsich produktoch premiovych znaciek, cize ked si kupim 80ah Bosch S6 za 4000kc tak v BMW mi nic lepsie ponuknut za 6000kč asi nebudu moct, iba ak tu istu ale prebalenu "original BMW bateriu".
ja som tiez naposledy bral AGMko (konkretne Exide) uz je tomu skoro rok a nestazujem si, az cas ukaze ci to bola alebo nebola dobra volba
-