Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co na ni říkáte?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

BTW: FX: co tam ještě chybí? Mě napadlo akorát HK audio, tlačítko na otevírání kufru, sklápěcí zrcátka a to co má být na tom tlačítku, co chybí vtý liště s DSC, výhřevem sedadel atd... no a samozřejmě M-Paket. Co tam ještě tedy chybí?
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Vypadá to pěkně, barva super, cenil bych si el. sport sedaček, el.šíbr, výhřevy, roleta, klima, "telka"..

Tohle je přímo M-technik podvozek, nebo nějaká ta sportovní verze ?
S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Naladění sportovního podvozku

S tím nájezdem to je věc jiná. A jestli chceš jezdit za polovic, (nekupuj si diesel), ale dej si tam LPG ;) Já bych to zplynoval! :)
Netix

#23 Příspěvek od Netix »

Nejezdim dlouhy cesty,jen do prace 15 km.Takze o nafte jsem ani nepremyslel.
Zadnou prestavbu zatim v planu nemam :-)

Ani jsem nevedel o sklopnych zrcatkach...Vybiram hlavne,aby to bylo v origu a kuze nesmi chybet.Pohodli by taky nemelo chybet v tomto aute,narozdil od toho co mam ted.
Netix

#24 Příspěvek od Netix »

fabledwarrior píše:BTW: FX: co tam ještě chybí? Mě napadlo akorát HK audio, tlačítko na otevírání kufru, sklápěcí zrcátka a to co má být na tom tlačítku, co chybí vtý liště s DSC, výhřevem sedadel atd... no a samozřejmě M-Paket. Co tam ještě tedy chybí?
Vyhrev sedadel by tam mel byt,pisi v inzeratu,ze ano
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ano, výhřev sedadel tam je, jsou to ta dvě krajní tlačítka na panelu tlačítek pod ovládáním klimatizace. Já jsem měl namysli, že je tam jedna pozice prázdná a mělo tam být ještě jedno tlačítko.. nějakej kus výbavy, co se do auta nenamontoval.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Napadá mě ta roletka je elektrická? Na tu je taky nějaký tlačidlo?
marecekoi

#27 Příspěvek od marecekoi »

Na 5 té fotce svítí žlutě olejnička při nastartovaném autě a na dalších fotkách skoro jako kdyby to nechtěli vyfotit, tak na to mrkni určitě taky.Zkontroluj olej apod.Jinak hezká barva, jeví se to jako hezké auto.
Netix

#28 Příspěvek od Netix »

marecekoi píše:Na 5 té fotce svítí žlutě olejnička při nastartovaném autě a na dalších fotkách skoro jako kdyby to nechtěli vyfotit, tak na to mrkni určitě taky.Zkontroluj olej apod.Jinak hezká barva, jeví se to jako hezké auto.
To je celkem divne...diky:-)
metroken

#29 Příspěvek od metroken »

Totic píše:Napadá mě ta roletka je elektrická? Na tu je taky nějaký tlačidlo?
tlačítko s roletkou je druhé zprava vedle výhřevu spolujezdcovi sedačky a v posledním místě má být Harman Kardon. Jinak ale jestli bude motorově v pořádku, tak super kup :thumbsup:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

fabledwarrior píše:BTW: FX: co tam ještě chybí? Mě napadlo akorát HK audio, tlačítko na otevírání kufru, sklápěcí zrcátka a to co má být na tom tlačítku, co chybí vtý liště s DSC, výhřevem sedadel atd... no a samozřejmě M-Paket. Co tam ještě tedy chybí?
Například kontrola tlaku v pneu a pár dalších blbin, z hlavy ti to asi nevyjmenuju, ale těch věcí mohlo být...
fabledwarrior píše:Jak muzou chybet klice?Ztrata,kradez,snad zadny podfuck.
Jo - ztráta, krádež, nebo se rozpároval imobilizér či přestala chodit dálka a někdo ten klíč zahodil... Naštěstí jdou klíče blokovat v jednotce, což taky doporučuju hned po případné koupi udělat. Pak jde mechanicky odemknout, ale ne nastartovat. Od novoty byly od E46 vždy 4 klíče, a to ještě není jistota, že nebyl žádný přidělávaný. Už jsem viděl i E46 s jedním klíčem a devíti poztrácenými. Pak je blbé, že v BMW nejde klíč přidělat a řeší se to výměnou zámků, jednotek... bratru za cca 60tis Kč. Ale u E46 je to celkem v pohodě řešitelné přese mě.
marekcoi píše:Na 5 té fotce svítí žlutě olejnička při nastartovaném autě a na dalších fotkách skoro jako kdyby to nechtěli vyfotit, tak na to mrkni určitě taky.Zkontroluj olej apod.Jinak hezká barva, jeví se to jako hezké auto.
Žlutá olejnička hned po startu na pár sekund rovná se špatné čidlo teploty oleje. Defakto je tam k prdu. Čidlo, pokud měnit, tak jedině za origo nebo Hella (=origo), jiné vydrží tak týden. Nebo se ta kontrola dá deaktivovat diagnostikou v budíkách a pak to sice na diagnostice vyskočí, ale jinak to ničemu nevadí.
Netix

#31 Příspěvek od Netix »

No uvidime,v tydnu tam pojedu na prohlidku...Jak poznam vytrhlou napravnici?Ze spodu to uvidim?
martas11

#32 Příspěvek od martas11 »

Netix píše:No uvidime,v tydnu tam pojedu na prohlidku...Jak poznam vytrhlou napravnici?Ze spodu to uvidim?
Jedině zespodu,vezmi si sebou šikovného mechoše :wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... art=489069
Příspěvek od Dejv330Ci - nevím, jestli to nejsi ty, nebo jste tam nebyli spolu.
Dejv330Ci píše:http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list

Rád bych varoval před tímto autem...včera sme se byli podívat s kámošem na tuhle 328Ci a nestačili jsme se divit....auto vypadalo po nehodě na zadní část řidičovi strany...očividně neseděl kufr s karoserií a když sem sundal podlahu v kufru uviděl sem opravu asi po vytržené nápravě...byla tam díra která byla opravenmá a stříknutá...po provedení zkušební jízdy byly slyšet rány od zadní nápravy, asi se ozývalo staré zranění. Lakování karoserie ani nebudu zminovat a jinak tam byla hromada dalších závad...šíbr neměl roletku,při posouvání rachotil a bylo poškozené těsnění z venkovní strany,nefungoval dojezd oken u dveří při otevření nebo zavření dveří, při jízdě blikali xenony které hlásili chybu a navíc tam byli dobastlené i s ostřikovačema, řidičova sedačka byla vcelku slušně natrhlá,vnitří těsnění kolem řidičových dveří se odlepovalo a pravděpodobně už bylo někdy lepené, nefungovalo nastavení pravého zpětného zrcátka.....o kosmetice a drobnostech se zminovat nebudu...auto vykazuje známky nehody a to ne malé. Motor se choval vcelku dobře,táhnul plynule a dobře,jen byl docela zoxidovaný a černé krycí plasty motoru byli hodně škaredé. Celkově hodně špatný dojem z auta a cenovka podle mě docela směšná vzhledem k závadám. Snad to někomu pomůže
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#34 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ouuuu.... to se dalo čekat no=/
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Za podobný peníze jsem na jaře prodával 328Ci '99 sice s menší výbavou, ale taky bez takovejchhle brikulí.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#36 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Já tedy moc nevím, ale vtěch bazarech se snad už nedá najít normální auto nebo co=/
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Spíš jde o to, v jaké cenové relaci si kupující myslejí, že seženou super kus. To samé je to s E36 - ano, pofaceliftový šestiválec kupé v m-paketu koupíš od 50 tisíc, ale otázka je, jak na tom celkově to auto bude.
Lucifer

#38 Příspěvek od Lucifer »

50 e36 taky není žádná slává vím to sám, kupoval jsem ho za 40 a nějaký drobný ale to auto by potřebovalo injekci tak 150tis aby bylo fakt v TOP stav ;)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#39 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Tak o tom mi mluv, já koupil svoje kupé před FL v socce 318is rv.93 za 9 tisíc i s EKO daní.. zatím jsem v něm za 30 a pokračuju a to auto vypadá, jako bych na něm nic neudělal=)

Ale tak je to moje první auto.. říkal jsem si to opravím, to se dodělá atd... mmm... už nikdy více asi:D
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ano, tak to bývá. První auto bývá těžkej průser, potom už ale - pokud se o to zajímáš - víš, co kde na autě sledovat, co kde koupit, prostě jsi zkušenější.
Odpovědět