Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
v horku nemá výkon
-
-
- Klubové ID: 3086
Asi jezdím jako drak, že to nemusí spínat
Jak je v autě vedro tak klima jede. Mám manuál klimu nastavený obě zóny na 18° a auto mi vychladí okamžitě. Ale pokaždý když zastavím a nechávám dochlazovat turbo tak jsem ještě neslyšel že by vrtule běžela, je to možný že za jízdy se sem tam zapne. Nemám čas se zastavovat a hlídat si vrtuli
Ale po dojetí jí slyšim když motor vytáčím, ale jestli je zaplá klima nebo ne tak to na to nehraje roli.
Když jedu pianko tak se zaplou klimou jsem jí ještě neslyšel

Jak je v autě vedro tak klima jede. Mám manuál klimu nastavený obě zóny na 18° a auto mi vychladí okamžitě. Ale pokaždý když zastavím a nechávám dochlazovat turbo tak jsem ještě neslyšel že by vrtule běžela, je to možný že za jízdy se sem tam zapne. Nemám čas se zastavovat a hlídat si vrtuli

Když jedu pianko tak se zaplou klimou jsem jí ještě neslyšel

-
jakmile zapneš klimu tak se vrtule před chladičem ihned zapne na malou rychlost,vzhledem k tomu, že nás co se jim ta vrtule ihned sepne je většina, tak bych se nehádal
pokud ti nespíná můžeš mít špatnej odpor co jí ovládá právě na tu malou rychlost, na výkonu klimi to není znát a po nahřátí se sepne už jen naplno.

pokud ti nespíná můžeš mít špatnej odpor co jí ovládá právě na tu malou rychlost, na výkonu klimi to není znát a po nahřátí se sepne už jen naplno.
-