Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 r6 cvakot/klepot od svodu
-
Thomeeno23
- Kontaktovat uživatele:
Můžu taky potvrdit klepot z šestiválu
...jde to od paroží a mechanik povídal že jsou to načlý hydroštely + jestli slyšíte něco od prahů spolujezdce může to být rezonující výfuk.na dvou coupe mi to dělalo pravidelný cvakot jako když něco klepe v motoru (hydroštel??
)...samozřejmě že jen na volnoběh takže doporučuji zkontrolovat taky to
nespletl, jsem 3. majitel, prvni cr, 1. majitel rocnik 1932 DE, pote zena 1945 DE a ted ja. dle stavu interieru(sedacky,volant, hlavice radici paky, laku a menenych origo nahradnich dilu tlumicu,lozisek ten najezd jakstaks odpovida, jedine co vim ze stoji za repas je vanosTotic píše:hele, už jsem tady podobný přízpěvky čet, ale nespletl sis náhodou jedničku v tom svým km nájezdu ? Olej je správně, ale na 19letý auto spíš 375Dabler píše:dela mi to to same jak rikas, jde to slyset jakoby od dveri. rv93, 175 000km olej 10w40To už pak cvaká..
a s tema hydrama me nestraste chlapi
nejjistejsi bude asi sehnat stetoskop a projet si hydra po doktorsku
-
Thomeeno23
- Kontaktovat uživatele:
u mě také při otevřené kapotě není nic slyšet motor krásně přede ale jak jí zavřu začne to z boku spolujezdce a zespodu klapat.údajně také z toho důvodu že víc dostávají kopr hydra na výfuk.pokud motor vyloženě nechrastí a táhne jak má bylo mi řečeno že ty hydra ještě mají spoustu před sebou a jediný projev je ono klapání
-
MatelliE36
- Člen Klubu
- Klubové ID: 2869