Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sportovní sání e36
Nahoře to má nějaký těsnění, podle všeho ufiknutej kus na autosklo:

Bez těsnění je vidět, že to je jen plech s nalepenou vrstvou čehosi plasto-koženko-něco:

A tady aspoň hrubej náčrtek s rozměrama, ten rádius je potřeba udělat na autě, nevím jak bych ti to změřil - přidal jsem aspoň jednu kótu navíc (tečkovaná) jako velmi orientační vodítko:

Třeba ti to k něčemu bude...

Bez těsnění je vidět, že to je jen plech s nalepenou vrstvou čehosi plasto-koženko-něco:

A tady aspoň hrubej náčrtek s rozměrama, ten rádius je potřeba udělat na autě, nevím jak bych ti to změřil - přidal jsem aspoň jednu kótu navíc (tečkovaná) jako velmi orientační vodítko:

Třeba ti to k něčemu bude...
Nezkoušel jsem, ale nemyslím si - vzduch to bere v mém případě zespoda pod filtrem (ať už origo airbox bere vzduch odkudkoliv), někdo z minulých majitelů zřejmě z toho důvodu odstranil vedení vzduchu k brzdě na levé straně. Takže relativně studeného vzduchu se tam hrne asi dostatek. Někdy to proženu a zkusím teda kvůli tobě teplouše osahat a uvidíme... 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
To je moc pěkné vtom odkazu, ale teda že bych kvůli tomu sundal "chlazení" brzd? Já nevím, jak to máte vy, ale mě do airboxu vede trubka z levý ledvinky, takže saje náporem vzduch tam, takže kdybych to dělal já, tak ten air box sice sundám, ale pokusím se tam k filtru vést vzduch pořád tou trubkou co tam už je...