kamarád to v autě měl dokonce funkční a okno měl vždy krásně čisté. Když padal pil a podobné sra*ky tak mu to čistilo líp než mě s obyč letní směsí
Lucifere, ta druhá nádobka je zastrčená do profilu "U", které má vztyčené body zamáčknuté do vnitřních stran, tak aby se seshora nechala ta nádobka do toho zasunout. Tak až to budeš někde pořizovat dej si na to bacha. Tá konzole "učko" je chycená dvoumi body do klobouku...stejně jako držák filtr boxu
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
intensive cleaning e36
Tenhle modul je za kastlíkem spolujezdce a má na starosti právě stěrače a ostřiky. Je jich více typů WI WA SRA, WI WA LOW, WI WA SRA II, WI WA LOW II.
Jinak relátko tam bude určitě na čerpadlo, jenže ten systém pokud je origo funguje tak, že zmáčkneš S auto cákne tu supersračku na sklo zapne stěrače a do toho pak hned zapne klasický ostřiky aby se to spláchlo. Na páčce je tlačítko kterým bych mohl spínat relátko čerpadla ale pak už si budu muset pustit stěrače sám. A to bych chtěl dořešit aby to fungovalo automaticky.

Jinak relátko tam bude určitě na čerpadlo, jenže ten systém pokud je origo funguje tak, že zmáčkneš S auto cákne tu supersračku na sklo zapne stěrače a do toho pak hned zapne klasický ostřiky aby se to spláchlo. Na páčce je tlačítko kterým bych mohl spínat relátko čerpadla ale pak už si budu muset pustit stěrače sám. A to bych chtěl dořešit aby to fungovalo automaticky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Že je to hloupost bych neřekl, ale dodělávat bych to asi nedodělával, ale to tu nemá smysl psát... Když bych to ale dělal, tak se vším všudy a to i s tou jednotkou. Pokud se nemýlím tak tahle jednotka umí i inteligentní cyklování stěračů (alá VW Golf III a jiné, které to mají i v nejsociálnější verzi), kdy si sám nastavíš délku cyklu pohybem páčky. Narozdíl od intenziv ostřiku mi tohle přijde jako skutečně užitečná věc, co mi chybí... Jinak výhodu dvou nádobek vidím v tom, že do jedné budu lít jen BMW čistič za pár korun a do druhého obyč destilku a ve výsledku to bude lepší jak předražené lepivé sračky z benzínky. Já teď míchám tu malou BMW lahvičku s destilkou a výsledek supr a auto není polepené jak cukrkandl.
Jednotka je tam jak píše Lucifer
Jednotka je tam jak píše Lucifer