to MattyX:.. hm, tak tomu rozumím. Samo, že by to mohlo být levnější, ale když to někdo dá.. .-)
.. taky bych chtěl vyměnit výfuk.. chtěl bych zachovat nebo ideálně snížit hlučnost, ovšem mít provedení výfuku v nerezu nebo aspoň tu koncovou část, ať to není hnedka rezatý..
.. rád bych s dvojitou koncovkou.. a raději nový..
MattyX píše:no koncovej tlumic m3 na stred 323 nevim jak bude pasovat kdyz M3 ma vetsi prumer trubek a 323je uzsi , takze jedine prevarit bez přírub nejlepsi je rovnou jenom komplet celej vyfuk kazdopadne remus je typovej , neco jak SS nebo eisennmann , nechapu jak za to ale muze nekdo dat za novej 19 tyček
JJ, tak jsem to myslel, komplet celej vyfuk. Jinej průměr trubek je ten nejmenší problém, když vezmeš v potaz, že M3 má 2 roury a 323 jen jednu S tou cenou je to jak s kalhotama od Guessu za dva litry a z tesca za tři stovky, šije to ten samej malej číňánek, ale z těch dražších máš lepší pocit
S tou jednou rourou u 323 nevím, no, ale upravit se dá vše když se chce, jakože ono se to tu už probíralo mockrát a vždy to skončilo u toho že na neM3 6vál je nejlepší a taky vlastně nejlevnější dát lauf z M3. Kdybys měl zájem tak střed + koncák mám, origo z M3 3,0.
Funkcnost vyfukou na boku co mam ja je ta ista, menej to huci a ma to detonacny zvuk, stym novym tlmicom od Demonu by mal byt este tychsi.
A nepotesi ma viac ked sa ludia divaju s otvorenou hubou na 20rocne auto!!!
Koupíš zátku se závitem a našroubuješ jí místo té druhé lambdy Ne vážně, taky by mě to zajímalo. A ještě víc mě zajímá, jestli se musí na svodech upravovat příruby, nebo jestli to pasuje na sebe...
eFeROeSTecko píše:Koupíš zátku se závitem a našroubuješ jí místo té druhé lambdy Ne vážně, taky by mě to zajímalo. A ještě víc mě zajímá, jestli se musí na svodech upravovat příruby, nebo jestli to pasuje na sebe...
m3 střed na obyč svody vubec nedáš , jelikož obyč svody napojujes řekněme někde u bloku cca a M3 svody mas v podstate až u prahu napojeny na příruby každopádně ty máš M52 která má lambdy dvě ?! tzn. , že stačí doladit kabeláž a hotovo , a nebo použit svody z 3.2 (mám i s lambdama )
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
tak tu lambdu napojit do společnýho místa výfuku (X-pipe) a nebo bez ní v nouzáku což taky není ideálka , napojení jen do jedné větve by asi němělo smysl kdy to bude vyhodnocat chudou směs - jedna lambda pro celej vyfuk vs. jedna lambda pro jednu větev výfuku .
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance