Hodně teoretická možnost je, že někdo chtěl multifunkci a neměl, přičemž tohle řešení je levnější... Ale rozhodně bych na to nespoléhal a pokud to chce nechávat za tyhle peníze, viděl bych v tom nějakou levou.
M3maniac píše:dveře vs kastle je celkem vuřt, když se podívám na volant takže rána ze předu a opraveno prostě profesionálně toto kormidlo snesu v pětce i v sedmě ale v e46? m-paket II? po face
Myslel jsi to tak, že bylo bourané na předek a nedali tam origo miltifunkci s bagem ale tohle kormidlo? Protože jinak z fotek alespon já nepoznám, jestli bylo bourané nebo ne.
M3maniac píše:dveře vs kastle je celkem vuřt, když se podívám na volant takže rána ze předu a opraveno prostě profesionálně toto kormidlo snesu v pětce i v sedmě ale v e46? m-paket II? po face
Myslel jsi to tak, že bylo bourané na předek a nedali tam origo miltifunkci s bagem ale tohle kormidlo? Protože jinak z fotek alespon já nepoznám, jestli bylo bourané nebo ne.
ani já to s fotek nepoznám...jen mě nenapadá jiná smysluplná teorie pokud tam dal tento volant jen kvůli multifunkce tak je to bastard,ale to je celkem jedno.Já když vidím auto s těmito indiciema dávám ruky pryč,toď vše.Člověk co si dává na auto tydle kolotoče světýlka ala RS6 má asi jiné přednosti než kvalitní servis
No, je fakt, že se na tom asi pár lidí vyřádilo, ale zase za ty fufníky by stálo za to se na to aspoň podívat a pořádně to proklepnout, ať tu jen nepolemizejeme.