Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kvalita znacek filtru

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Led_Zeppelin
Klubové ID: 2476

#21 Příspěvek od Led_Zeppelin »

No nas mechanik doporucuje mann... a skutecne bez problemu... kdezto jednou jsem zkusil neco z elita (nevim uz ani, co to bylo za znacku) a byly s tim problemy a hlavne propoustel...
StepanMatl
Klubové ID: 2455

#22 Příspěvek od StepanMatl »

Další názor? Je Starline opravdu MANN? :)
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od xSAFA »

Pochybuju, že tohle tady někdo přesně bude vědět. Starline může mít X dodavatelů filtrů a je možné, že je mezi nimi i mann. Tak jak když jsem sháněl váhu vzduchu a někdo mi tvrdil, že pro Starline dodává váhy Magneti Marelli, akorát jsou v krabičce téhle šunt-zančky. Chyba byl to výrobek alá tržnice, alespoň na BMW.
pragdejf

#24 Příspěvek od pragdejf »

amen, v krabici znacky starline muze bejt cokoliv od mahle az po nakou cinu, otazkou je, kdo se ceho prave potrebuje zbavit a nebo kdo ma ve fabrice volny vyrobni kapacity. a nakonec pri flexibilite dnesnich vyrobnich linek je mozny na jedny lince vyrabet jak kvalitu, tak aušus, pochybuju, že by trvala zmena (treba decentne rozhozeny rozmery, horsi flitracni material) dyl nez dve hodiny. a to nemluvim jenom o filtrech, myslim, že i naši "čínští bratia" umej vyrobit kvalitni vyrobek, kdyz jim to nekdo zaplati. ale to je skoro na jiny tema, proste šetření na filtrech se tezce podepise i na favoritu, takze i kdyz je bmw robustni stroj, tak neni dobry mu hazet klacky pod nohy. takze brat jenom osvedceny znacky, champion, mann, mahle, bosch atd, mozna sem na neco zapomel.
Odpovědět