Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Stavitelný podvozek na E36 za 6000kč
-
mmaty
- Klubové ID: 1868
- Kontaktovat uživatele:
ahoj tak já mám e36 touring 328 a taky jsem dlouho přemýšlel co za podvozek páč kamarádi mají jom na všech autech a jsou naprosto spokojeni... jezdil jsem jeden čas s passatem na kterým byl a byl snížen o asi 60-80 a bál se jak je to tvrdý ale nakonec ne bylo to to samé jako mám já v originále v serii nakonec jsem zvolil origo tlumiče plus snížené pružiny 60/40tak uvidíme jo mám tam 18" bbs tak budu doufat a uvidím jaké to je...
-
36touring36
- Klubové ID: 969
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych kupoval pevnej podvozek tak bych se toho nebal,ja koupil tak 2 roky zpet supersport pruziny 60/40 a bylo to malo snizeny tak sem musel rezat zavit,jinak mam na sezonu 19",takze tvrdy to bude tak aji tak,jen se chci zbavit tech pruzin a origo tlumicummaty píše:ahoj tak já mám e36 touring 328 a taky jsem dlouho přemýšlel co za podvozek páč kamarádi mají jom na všech autech a jsou naprosto spokojeni... jezdil jsem jeden čas s passatem na kterým byl a byl snížen o asi 60-80 a bál se jak je to tvrdý ale nakonec ne bylo to to samé jako mám já v originále v serii nakonec jsem zvolil origo tlumiče plus snížené pružiny 60/40tak uvidíme jo mám tam 18" bbs tak budu doufat a uvidím jaké to je...
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no rozhodne 60 a vic snizene na seriovych tulimicih to musi byt vlastnosti jizdni jak pod name z boku tvl
uhoupana koza , sam to tak mam a to se poste neda , nevim jak to jeste nekdo muze delat hehe 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
MattyX píše:no rozhodne 60 a vic snizene na seriovych tulimicih to musi byt vlastnosti jizdni jak pod name z boku tvluhoupana koza , sam to tak mam a to se poste neda , nevim jak to jeste nekdo muze delat hehe
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den,cetl jsem si vase nazory hlavne co se tyce jaky je levny podvozek, Jom, gt cupline a pod...Verte ze sakra velky! Nesetrete na tak dulezite veci pokud se chcete svezt a ne jen hopsat po silnici,hlavne ze to mam slozeny a vypada to dobre. Doporucuji se svezt treba na Koni, HaR, Bilstain atd...a pak zkuste ten druhy na stejnem aute
Radi si priplatite a uz nikdy se nebudete ptat jaky je podvozek za par tisic. 
-
36touring36
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze tady si kazdej radsi koupi jom nez hr atd...treba nevydrzi tak jak drahej ale ucinek plni..Kuba_83 píše:Dobry den,cetl jsem si vase nazory hlavne co se tyce jaky je levny podvozek, Jom, gt cupline a pod...Verte ze sakra velky! Nesetrete na tak dulezite veci pokud se chcete svezt a ne jen hopsat po silnici,hlavne ze to mam slozeny a vypada to dobre. Doporucuji se svezt treba na Koni, HaR, Bilstain atd...a pak zkuste ten druhy na stejnem auteRadi si priplatite a uz nikdy se nebudete ptat jaky je podvozek za par tisic.
Ucinek? Jako odrazeny ledviny? Tak to splni no. a zapul roku vytecou. Asi vec nazoru. Jen ze sve zkusenosti a vsichni na to stejne driv nebo pozdeji prijdou...Jako se vsim. Levne gumy,podvozky,brzdy,atd...čina,polsko,jen aby to vypadalo,ale k cemu to vlastne ma byt...no coment. Pak to ve finale vyjde draz a na ...Lidi...jako ze vsim...koupit hned neco? Nebo pockat a koupit kvalitu?