Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
centrál na nádrži...
- Killca
- Klubové ID: 1648
zajdi na mail: schemae36@seznam.cz, heslo: schema, tam jsou elektroschemata na tvoje auto
jednotka centralu ktra ovlada i motorek nadrze je pod kaslikem, pokud na jednotce mas zluty a zeleny konektor, jdi v ETM z toho mailu na stranu 330
pokud jednotka bude vpravo uplne u steny a bude v ni bily konektr, tak jdi v ETm na stranku 300
jednotka centralu ktra ovlada i motorek nadrze je pod kaslikem, pokud na jednotce mas zluty a zeleny konektor, jdi v ETM z toho mailu na stranu 330
pokud jednotka bude vpravo uplne u steny a bude v ni bily konektr, tak jdi v ETm na stranku 300
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Zdravim,mmaty píše:děkuji zkusím to...
jestli to ještě řešíš tak bych měl pár tipů, když ti tam jde proud tak pravděpodobně bude elektrika OK. Já to už několikrát rozebral a problém jsem vyřešil.
Když ten motůrek vyndáš, tak to zkus "trochu násilněji" rozchodit. Pokud to nepůjde tak je tam zezadu takovej obdélníček kterej jde vyloupnout, je v něm taková díra, když ho vyloupneš uvidíš ozubený kolo a s tim zkus zatočit.
Já to už měl i rozebraný, i když to nejde, je to teda jen lepený. Je tam problém že tam dali kovový ozubený kolečko, z motorku, na plastový kolečko. Měl jsem ohlodaný zuby, ty jsem zbrousil a funguje to v pohodě