Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 328i-Koupě

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
BMWPaja
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od BMWPaja »

Jj je to z Eu Automobile,tak oni bazarníci většinou naslibujoou hodně věcí a pak to nedodrží.každopádně auto bych si prohlédl dukladně,protože nerad bych abych pak po čase zjistil že to je poskládaný ze tří aut.
pmaryska

#22 Příspěvek od pmaryska »

BMWPaja píše:Jj je to z Eu Automobile,tak oni bazarníci většinou naslibujoou hodně věcí a pak to nedodrží.každopádně auto bych si prohlédl dukladně,protože nerad bych abych pak po čase zjistil že to je poskládaný ze tří aut.

nerad bych mařil jejich obchodní záležitosti,ale... mě už by tam nedostaly ani párem volů... auto vypadá moc hezky,to jo...ostetně to moje tak taky vypadalo...:( chele... opravdu to celý projeď a pokuď možno, vem si sembou někoho kdo se v BMW skutečně vyzná...popřípadě dobrýho automechanika...
Deathbox

#23 Příspěvek od Deathbox »

Kup si mou 2.8 - více v podpisu :wink:
KEAN

#24 Příspěvek od KEAN »

Pardon že to sem pletu, jinak založím téma nové (funkce hledat nic nenašla), já sháním něco většího místo e36 coupé a měl by to být Tour e46 323i - 328i. Líbí se mi toto (taky 328i ne :-)
: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6738657

děkuji za info
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Jde jako nějak snadno dodělat velký board jen z těch hodin a teploměru ? (Je tam mnoho čidel)

" jen malej bord kterej umi ukazat jen teplotu a hodiny, nic vic
takze dalsi nakup
-dodelat velky board kolem 2-4tisic "

? Co je senzor světel a nevidím tam stabilizace podvozku (ESP);
..to mám na tlačítku před řadičkou..

Ale full M-packet se cení ;) !!
Killca

#26 Příspěvek od Killca »

KEAN píše:Pardon že to sem pletu, jinak založím téma nové (funkce hledat nic nenašla), já sháním něco většího místo e36 coupé a měl by to být Tour e46 323i - 328i. Líbí se mi toto (taky 328i ne :-)
: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6738657

děkuji za info

podle fotek vypada na stav A1, ale ty social latkovy sedacky bez vyhrevu by me osobne vadily, bud aspon sporty v jakykoli uprave, nebo socky v kuzi nebo polokuzi

Totic píše:Jde jako nějak snadno dodělat velký board jen z těch hodin a teploměru ? (Je tam mnoho čidel)

takze dalsi nakup

? Co je senzor světel a nevidím tam stabilizace podvozku (ESP);
..to mám na tlačítku před řadičkou..

Ale full M-packet se cení ;) !!

a to mas nejakej dotaz nebo si neco vysvetloval? :-D ja tomu moc nerozumim
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

1)
Ahoj, to jsem citoval tebe, viz:
takze dalsi nakup

..tak se ptám jestli to jde nějak rozumně snadno dodělat. Mě teda říkali, že moc ne, protože tam není na velkej BC příprava v podobě scházejících čidel atp, takže teď nevim.

2) A na fotce nevidím tlačítko pro "ESP" potažmo ASC. A co je senzor světel.. ? Dík.
Killca

#28 Příspěvek od Killca »

jo :)

1)priprava tam neni, ale jde jen o to prpojit draty z velkeho BC na draty co uz v aute jsou, hlavne jde o spinanych 12V, stalych 12V, kabel o informaci o rychlosti, drat palivovyho cerpadla a tak podobne, dodelat se to da, kdyz nemas zadny bord, tak jeste natahnout draty dopredu do nadechu na brzdy na cidlo teploty vzduchu, tot vse

2)o cidle svetel nic nevim, jako co to cidlo ma delat? jestli myslis ze bord hlasi treba vadne zarovky, tak to dela check control, ale kdyz nemas v aute pripravu check controlu, tak dodelat ho by bylo asi morbidne tezky, to se musis napojit na kazdej drat co vede do svetel a motoru a diferu a vseho, to uz by nebyla prdel, ale strandartni fce jako mereni napeti v siti, dojezd na nadrz, ukazatel rychlosti atd, tak to se na valkemy bordu da celkem snadno dopojit

asc-u ktereho auta nevidis to tlacitko asc? u te posledni e46 je tlacitko DSC u kasliku pred radickou,, u te e36 zrejme asc neni
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět