. ja menil vymenik pred mesicem, zadna sranda. pripadne poradim. ale ze by se ucpal vodnim kamenem? to se mi nezda. nebo tam lejes vodu z kohoutku?Manas píše:no taky zajimavy jen nechci měnit výměník cokoliv jinyho jo ale kuchat vymenik to ne
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
topení E36
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mě jestli pomohlo to odvzdušnění?
Protože mám podobný problém, u řidiče fouká normálně a okno, na nohy ne. U spolujezdce fouká normálně na okno i na nohy. Dnes jsem měřil jestli jde na ventyly 12V a šlo na oba. Když jsem otočil potenciometrama na panelu na max 26°C napětí na na obou kleslo na 6V.
Cívky ventylů jsem měřil ohmetrem obě 17,5 ohmů.
Zajímá mě jak to celé funguje ventyly jsou evidetně v pořádku a mě na nohy fouká zima a teď už to není nic moc.
Protože mám podobný problém, u řidiče fouká normálně a okno, na nohy ne. U spolujezdce fouká normálně na okno i na nohy. Dnes jsem měřil jestli jde na ventyly 12V a šlo na oba. Když jsem otočil potenciometrama na panelu na max 26°C napětí na na obou kleslo na 6V.
Cívky ventylů jsem měřil ohmetrem obě 17,5 ohmů.
Zajímá mě jak to celé funguje ventyly jsou evidetně v pořádku a mě na nohy fouká zima a teď už to není nic moc.
-
Lukinshooter
Mám stejný problém, bavil jsem se o tom s klogeou co spravuje BMW, sám má ten problém na Z3 a říkal, že je to údajně problém nějakého el. ventilu, kecal bych jakého, ale já to neřeším, za jízdy to topí a ta chvilka na semaforech mě nezabijeManas píše:a kdž stojim na místě tak to skoro netopí vůbec ale když šlápnu na plyn a přidám mu tak topí jako by málo honila vodní pumpa ale auto se mě nepřehřívá tak jedině ten výměník????????????????