Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

renovace E36 328i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
benet
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od benet »

Je fakt ,že těm 140 000km taky nepřikládam velkej význam.. pravda bude asi trochu jinde.. Ale nebylo by na škodu zjistit pravej stav. Už jen třeba kvuli snížení ceny..Třeba by se majitel trochu zastyděl :) .. zase nevím ,muhl to stát někde v garáži co ja vím ( Můj děda taky nejezdil na žigulovi 200k za 20 let :) )
bmwfil

#22 Příspěvek od bmwfil »

No popravdě, ta cena je už tak snížená, že to auto asi drží pohromadě lepící páskou a v motoru běhaj myši....
benet
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od benet »

Cena je v pohodě .. ale třeba rad bych vědel kolik to má nalitaný. Tak jestli to má 140 000 nebo 300 000 . Poznám podle prosezené sedačky ( jestli není měněná)
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od xSAFA »

No já ti nevim vypadá to hodně žalostně. Jestli škudlíš prachy a sháníš co nejlevněji silnýho bawca tak se na to rovnou vykašli :roll: Jestli jsi nadšenec a baví tě dávat dokupy rozpadlý šunky tak prosím a držím palce! Cena 35tis je sice nádherná ale další kilo do toho naložíš ani nemrkneš a to nemluvím o práci kolik na tom bude... Já sem koupil auto v poměrně bezvadným stavu a taky spolklo peněz hromadu. TO není jen maska a nárazník... Prahy jsou rezavý jako prase z toho usuzuju že to nikdo pořádně ani neudržoval a bouraný bylo jednoznačně protože přední blatník je jinej což poznáš podle toho že na prahu jsou díry na prahy ale na blatníku ne... Leda že by ho měnil že uhnil celej spodek.. Dal bych od toho ruce pryč...
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od xSAFA »

Ještě by mě zajímalo jestli tady má někdo ten M nárazník z X1 shopu? Zajímá mě kvalita a z jakyho je to materiálu? Vypadá totiž líp než ten od kubiho :P
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Spajky »

srát na to...
benet
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od benet »

Ty peníze nejsou na prvním místě.. Říkám asi by mě to na něákej čas zabavilo a penize bych do toho byl ochotnej strkat.. jen do toho prostě nechci nastrkat víc než by mě vyšlo auto v stavu do ,kterýho bych to chtěl dostat. :?
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od xSAFA »

benet píše:Ty peníze nejsou na prvním místě.. Říkám asi by mě to na něákej čas zabavilo a penize bych do toho byl ochotnej strkat.. jen do toho prostě nechci nastrkat víc než by mě vyšlo auto v stavu do ,kterýho bych to chtěl dostat. :?

Kup auto v rozumnějším stavu i tak na něm bude myslím co vylepšovat a zabavíš se ;) a peníze do něj můžeš strkat vždycky to není žádný problém :lol: Myslím že bys po koupi tohodle mohl i litovat :roll:
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#29 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Je pravda, že lak je to poslední co by to ještě potřebovalo.. :)

Počítal jsem jen co tomu chybí z fotky na první pohled. Např. tam "nejsou" kola, to je hned takových 15,-

Co se týče "strojovny" to se jeď sám přesvědčit. Rady jsou popsaný tady >> http://bmwklub.cz/modules.php?name=FAQ& ... egories=#6

Já taky nedávno nechal repasovat preventivně servo řízení ( hřeben atd.) což mě stálo 7000,- :( Ale - řízení je teďka tuhé a přesné.
Killca

#30 Příspěvek od Killca »

Fx píše:Diagnostiky, s kterými pracuji (pravda, nejsou zvlášť pokročilé) to neumí, takže nevím. Spíš by mě zajímalo, čím by to dělal Killca.

no v bmw, nevim jak, ale musi to jit, nacist stav jednotky a stav budiku a sparovat to
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Rejchy Moderátor
Moderátor

#31 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Nevím ale už jsem viděl pár E36 co měli najeto kolem 300-400 tis. km a vypadli mnohem lépe.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od xSAFA »

Rejchy píše:Nevím ale už jsem viděl pár E36 co měli najeto kolem 300-400 tis. km a vypadli mnohem lépe.

Ono je to dost o přístupu :? Mám kamaráda co dovezl pěkné auto a půl roku v jeho režii a to auto je odpad :mad: Alespoň co se vzhledu týče... 2x boural sehnal levně díly v jiné barvě nic nelícuje vše sešívaný zalevno horkou jehlou to je pak na prd :roll: Toto vypadá podobně
Odpovědět