Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Bmw e 46 318i
- Killca
 - Klubové ID: 1648

nejrpodavanejsi je proto ze se ji kazdej zbavuje protoze vi jaka je to popelnicecetronix píše:tak proč je nejprodávanější 320d??? když to nejede, machrovat se nedá a do práce je s tím škoda...![]()
vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca 
Pane Surfis, nepsal jsi tu nekde ze mas 1,6l a po meste s ni jezdis kolem 11-12 litrusurfis píše:Byť je 316 a 318 vlastně obsah 1,9L, tak povinný není stejný jako 323, nebo 325. Spotřeba rozhodně stejná není. U 6 válů je o cca 2 litry vyšší (ve městě ještě o víc) a pak si hlavně uvědom, že pokud někdo najezdí 30K za rok, tak je to docela dost veliká úspora. Tím nechci ze sebe dělat škudlila, ale jestliže někomu 4 vál stačí, tak proč by měl mít 6 válecMaslista píše:u e46 motory v 316 a 318 postrádají smysl povinné ručení stejné jako u 325, 323, 320 ...spotřeba defakto taky stejná... jen dojem z jízdy nesrovnatelný ..!![]()
Dojem z jízdy je nesrovnatelný v akceleraci a taky zvuku motoru. 4 vál je pro pohodáře
a ještě jedno rýpnutí.. proč se tak masivně přechází k přeplňování??? kvůli emisím, viďtě? a na čem jsou přímo úměrné emise? na spotřebě.. tudíš zachovají/zvýší výkon při nižším objemu - nižší emise, nižší spotřeba 

nejsem vůbec proti větším motorům.. kdybych na to měl, tak mým snem je 540i, ale tohle je základní teorie techniky.. inu a proto jezdím, tím čím jezdím

nejsem vůbec proti větším motorům.. kdybych na to měl, tak mým snem je 540i, ale tohle je základní teorie techniky.. inu a proto jezdím, tím čím jezdím
- 
				surfis
 - Klubové ID: 1355
 - Kontaktovat uživatele:

To bylo před výměnou termostatu a než jsem se naučil správně dávkovat plyn, tak i 14L/100kmHAMANN píše:Pane Surfis, nepsal jsi tu nekde ze mas 1,6l a po meste s ni jezdis kolem 11-12 litrusurfis píše:Byť je 316 a 318 vlastně obsah 1,9L, tak povinný není stejný jako 323, nebo 325. Spotřeba rozhodně stejná není. U 6 válů je o cca 2 litry vyšší (ve městě ještě o víc) a pak si hlavně uvědom, že pokud někdo najezdí 30K za rok, tak je to docela dost veliká úspora. Tím nechci ze sebe dělat škudlila, ale jestliže někomu 4 vál stačí, tak proč by měl mít 6 válecMaslista píše:u e46 motory v 316 a 318 postrádají smysl povinné ručení stejné jako u 325, 323, 320 ...spotřeba defakto taky stejná... jen dojem z jízdy nesrovnatelný ..!![]()
Dojem z jízdy je nesrovnatelný v akceleraci a taky zvuku motoru. 4 vál je pro pohodáře
? Mam 323i a po meste v lete kolem 10,3 a v zime kolem 11litru pri dvojnasobnym vykonu? Nevytahuju se, jen rikam skutecnost! Dalsi skutecnost, u 6 vála jsou proste provozni a udrzbovy naklady obecne trochu vyssi, zalezi jen na cloveku jak se chce povozit!
Můj kamarád má E46 328i. Má ho už asi 4 roky s průměrem na bordu 10,2L/100km. Jezdí poměr město a mimo město 60/40. Pokud jezdí jenom město, tak má problém se dostat pod 13L. Jsou to obrácené strany motorizací a rozdíl ve spotřebě je cca 2L/100km. S 6 válem se za 8,5L v průměru jezdit nedá... Mimo jiné máš i vyšší náklady na údržbu.
Kdyz sluzebak, tak koupim 320d to je jasny, tam jde o spotrebu a tezko budes sefovi vysvetlovat neco o zvuku sestivalcecetronix píše:a ještě jedno rýpnutí.. proč se tak masivně přechází k přeplňování??? kvůli emisím, viďtě? a na čem jsou přímo úměrné emise? na spotřebě.. tudíš zachovají/zvýší výkon při nižším objemu - nižší emise, nižší spotřeba![]()
Tezko si nekdo jako sluzebni auto na 40tis za rok koupi M3!
Preplnovani ano u novyho auta, mit na novy klidne koupim 335d nebo 535d, bude to nadhera povozeni, ale vem si co to bude za srani udrzet to v chodu za 10 let. To je prote fakt! Podivej se jak se dnes serou TDSa, a jaky byli kdyz byli novy!!
Proste starej dobrej 6val benzin ma ohodne vetsi vydrz ned diesel, ale pri dnesnim trendu jim taky odzvonuje!
Resime tu jablka a hrusky 
, co clovek to jinej nazor, kamos v praci zna jen Audi v Tdi, o Bmw v benzinu nechce ani slyset, druhej kamos ma Peugeot Hdi a o Bmw v benzinu nechce ani slyset, dalsiho auta neberou tak ma feldu, rika jak nekdo muze cpat penize do aut. Ja o audinach ani Peugeotech nechci ani slyset, pro me zatim Bmw sestival benzin No.1!

- 
				surfis
 - Kontaktovat uživatele:

Se podívej, jak se serou vstřiky na 3.0D. Jeden stojí ranec a vydrží 150 tisíc (jestli né míň). Moderní diesel koupit nový a po 5 letech prodat. Jinak se to začne srát a utopíš v tom 100K ani nevíš jak...HAMANN píše:ale vem si co to bude za srani udrzet to v chodu za 10 let. To je prote fakt! Podivej se jak se dnes serou TDSa
- 
				surfis
 - Kontaktovat uživatele:

A to se pak probudil, měl mokrý trenýrky a v ruce klíče od bafa ne?Killca píše:zavolame spajka, jezdi prej s 320i m52 za 5 litru a ja verim ze to jdesurfis píše:strany motorizací a rozdíl ve spotřebě je cca 2L/100km. S 6 válem se za 8,5L v průměru jezdit nedá... Mimo jiné máš i vyšší náklady na údržbu.
to HAMANN:
já mluvil o benzínech. 35i a 50i. Mimo jiné tato kategorie vozů je čím dál tím dostupnější, takže není takový problém jej častěj obměnit, ale mluvil jsem na téma spotřeba a tam je to jasné..
diesely jsou jiná liga.. ty přeplňovat musíš - měl jsem tu čest s 1,9 atmosférou
 Já osobně sice nemám služebáka, ale využívam jej tak a ani sobě jako svému šéfovi bych nevysvětlil zvuk šestiválce při ročním proběhu 60k 

já mluvil o benzínech. 35i a 50i. Mimo jiné tato kategorie vozů je čím dál tím dostupnější, takže není takový problém jej častěj obměnit, ale mluvil jsem na téma spotřeba a tam je to jasné..
diesely jsou jiná liga.. ty přeplňovat musíš - měl jsem tu čest s 1,9 atmosférou