Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém při řazení

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Vena
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Vena »

Aha, diky, kamarad mi rikal taky ze by to mohl byt synchron. Moc se mi do toho nechce, ale pokud nebude zbyti a bylo by to jen tohle tak budiz...
Baaarb

#22 Příspěvek od Baaarb »

Vena píše:Aha, diky, kamarad mi rikal taky ze by to mohl byt synchron. Moc se mi do toho nechce, ale pokud nebude zbyti a bylo by to jen tohle tak budiz...

tak jako husty...dneska jsem mu dával kopr, vypnul jsem asc, a pri dvojce mi vyskocila !!!! absolutne jsem nechapal!
Vena
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Vena »

Baaarb píše:
Vena píše:Aha, diky, kamarad mi rikal taky ze by to mohl byt synchron. Moc se mi do toho nechce, ale pokud nebude zbyti a bylo by to jen tohle tak budiz...

tak jako husty...dneska jsem mu dával kopr, vypnul jsem asc, a pri dvojce mi vyskocila !!!! absolutne jsem nechapal!

No vidis, to jsi to o par radku vys zakrikl... :lol:
cejsi
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od cejsi »

Koukám, že nejsem sám komu to vzádu bouchá :)
Zrovna v pátek s tím jedu k jednomu šikovnému mechanikovi přes BMW, tak dám vědět na co jsme přišli...
Killca

#25 Příspěvek od Killca »

cejsi píše:Koukám, že nejsem sám komu to vzádu bouchá :)
Zrovna v pátek s tím jedu k jednomu šikovnému mechanikovi přes BMW, tak dám vědět na co jsme přišli...

nezjistis nic noveho podle me :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
aigo
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od aigo »

me to zase dela ze kdyz zaradim,vse jde jak ma ale dela mi to jakoby kovovy rachot jako by vejfuk klepal o nejaky uvolneny plech ale vse drzi jak ma a kolem vyfuku je dost mista nevi nekdo cim to muze byt???
Killca

#27 Příspěvek od Killca »

aigo píše:me to zase dela ze kdyz zaradim,vse jde jak ma ale dela mi to jakoby kovovy rachot jako by vejfuk klepal o nejaky uvolneny plech ale vse drzi jak ma a kolem vyfuku je dost mista nevi nekdo cim to muze byt???

vysypanej kat
aigo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od aigo »

to bych ale poznal kdyz na nej zaklepu ne?
:oops:
Baaarb

#29 Příspěvek od Baaarb »

jak už je tu víckrát napsano - nerešit :-D, je to asi kardan...
Killca

#30 Příspěvek od Killca »

aigo píše:to bych ale poznal kdyz na nej zaklepu ne?
:oops:

kdyz se rozjizdis a brzdis neklepne to dycky? by to mohla byt vytrhana hardyna
HAMANN

#31 Příspěvek od HAMANN »

A pokud ty tupy rany jsou z difu, nepomohlo by treba vymenit olej nebo uz je diferak v pr....?
Author
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Author »

HAMANN píše:A pokud ty tupy rany jsou z difu, nepomohlo by treba vymenit olej nebo uz je diferak v pr....?

to nepomůže, de o to že je vůle ve stálém převodu,jedině to vymezit ale je to celkem oser
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#33 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

killian píše:Ked je vypnuty motor to nebucha, ze? Je to tym, ze spojka nie je uplne vypnuta a cast vykonu z motora sa prenasa na prevodovku, kardan a potom v diferaku to buchne. Ja to mam v takom stave, ze ked zaradim 1 tak auto buchne a par centimetrov sa pohne dopredu. Ked zaradim R, pohne sa dozadu spolu s buchnutim

Pánové.. takže jsme zjistili, že to bouchá každému. A kdo říká, že ne, má moc nahlas rádio.. Á nebo je to novou spojku. Někde jsem zde vyčet, že to nebouchá jen pár tisíc km, ale s novou spojkou.
Já myslím, že to je sportovní nastavení vozu a proto zabírá, nebo je v kontaktu spojka pořád.
Baaarb

#34 Příspěvek od Baaarb »

jasně že to dělá každýmu....ale ja sem na tohle ťuňťa, tak až budou love tak to budu řešit...
Author
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Author »

Totic píše:
killian píše:Ked je vypnuty motor to nebucha, ze? Je to tym, ze spojka nie je uplne vypnuta a cast vykonu z motora sa prenasa na prevodovku, kardan a potom v diferaku to buchne. Ja to mam v takom stave, ze ked zaradim 1 tak auto buchne a par centimetrov sa pohne dopredu. Ked zaradim R, pohne sa dozadu spolu s buchnutim

Pánové.. takže jsme zjistili, že to bouchá každému. A kdo říká, že ne, má moc nahlas rádio.. Á nebo je to novou spojku. Někde jsem zde vyčet, že to nebouchá jen pár tisíc km, ale s novou spojkou.
Já myslím, že to je sportovní nastavení vozu a proto zabírá, nebo je v kontaktu spojka pořád.

no ,mam na spojce najeto tak třičtvrtě kilometru,tak to by eště mohla bejt nová, po výměně sem poslouchal všechno možný ale jestli to eště bouchá to nevim,možná bych i řek že ne,zejtra to poslechnu
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#36 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Abych upřesnil, je to duté bouchnutí pod zadníma sedačkama, nejspíš v tom diferáku. Vůle v deferáku na tom má taky zásluhu, ale už ho kdosi měnil a začalo to stejně zase.
Dělá mi to občas v e36 323i, slyším to i v kámošově kombíku e46 318i r.v 2001 (!)
Je to ozpůsobu řazení, když tam začnu kvalty rychle sypat a pouštět spojku, tak to neslyším. Jenže při projíždění městem se to nedá.
Killca

#37 Příspěvek od Killca »

Totic píše:Abych upřesnil, je to duté bouchnutí pod zadníma sedačkama, nejspíš v tom diferáku. Vůle v deferáku na tom má taky zásluhu, ale už ho kdosi měnil a začalo to stejně zase.
Dělá mi to občas v e36 323i, slyším to i v kámošově kombíku e46 318i r.v 2001 (!)
Je to ozpůsobu řazení, když tam začnu kvalty rychle sypat a pouštět spojku, tak to neslyším. Jenže při projíždění městem se to nedá.

znovu, ma to kazdej, nikdo to neresi a vsichni jezdi stale a stale
Odpovědět