Vena píše:Aha, diky, kamarad mi rikal taky ze by to mohl byt synchron. Moc se mi do toho nechce, ale pokud nebude zbyti a bylo by to jen tohle tak budiz...
tak jako husty...dneska jsem mu dával kopr, vypnul jsem asc, a pri dvojce mi vyskocila !!!! absolutne jsem nechapal!
Vena píše:Aha, diky, kamarad mi rikal taky ze by to mohl byt synchron. Moc se mi do toho nechce, ale pokud nebude zbyti a bylo by to jen tohle tak budiz...
tak jako husty...dneska jsem mu dával kopr, vypnul jsem asc, a pri dvojce mi vyskocila !!!! absolutne jsem nechapal!
cejsi píše:Koukám, že nejsem sám komu to vzádu bouchá Zrovna v pátek s tím jedu k jednomu šikovnému mechanikovi přes BMW, tak dám vědět na co jsme přišli...
me to zase dela ze kdyz zaradim,vse jde jak ma ale dela mi to jakoby kovovy rachot jako by vejfuk klepal o nejaky uvolneny plech ale vse drzi jak ma a kolem vyfuku je dost mista nevi nekdo cim to muze byt???
aigo píše:me to zase dela ze kdyz zaradim,vse jde jak ma ale dela mi to jakoby kovovy rachot jako by vejfuk klepal o nejaky uvolneny plech ale vse drzi jak ma a kolem vyfuku je dost mista nevi nekdo cim to muze byt???
killian píše:Ked je vypnuty motor to nebucha, ze? Je to tym, ze spojka nie je uplne vypnuta a cast vykonu z motora sa prenasa na prevodovku, kardan a potom v diferaku to buchne. Ja to mam v takom stave, ze ked zaradim 1 tak auto buchne a par centimetrov sa pohne dopredu. Ked zaradim R, pohne sa dozadu spolu s buchnutim
Pánové.. takže jsme zjistili, že to bouchá každému. A kdo říká, že ne, má moc nahlas rádio.. Á nebo je to novou spojku. Někde jsem zde vyčet, že to nebouchá jen pár tisíc km, ale s novou spojkou.
Já myslím, že to je sportovní nastavení vozu a proto zabírá, nebo je v kontaktu spojka pořád.
killian píše:Ked je vypnuty motor to nebucha, ze? Je to tym, ze spojka nie je uplne vypnuta a cast vykonu z motora sa prenasa na prevodovku, kardan a potom v diferaku to buchne. Ja to mam v takom stave, ze ked zaradim 1 tak auto buchne a par centimetrov sa pohne dopredu. Ked zaradim R, pohne sa dozadu spolu s buchnutim
Pánové.. takže jsme zjistili, že to bouchá každému. A kdo říká, že ne, má moc nahlas rádio.. Á nebo je to novou spojku. Někde jsem zde vyčet, že to nebouchá jen pár tisíc km, ale s novou spojkou. Já myslím, že to je sportovní nastavení vozu a proto zabírá, nebo je v kontaktu spojka pořád.
no ,mam na spojce najeto tak třičtvrtě kilometru,tak to by eště mohla bejt nová, po výměně sem poslouchal všechno možný ale jestli to eště bouchá to nevim,možná bych i řek že ne,zejtra to poslechnu
Abych upřesnil, je to duté bouchnutí pod zadníma sedačkama, nejspíš v tom diferáku. Vůle v deferáku na tom má taky zásluhu, ale už ho kdosi měnil a začalo to stejně zase.
Dělá mi to občas v e36 323i, slyším to i v kámošově kombíku e46 318i r.v 2001 (!)
Je to ozpůsobu řazení, když tam začnu kvalty rychle sypat a pouštět spojku, tak to neslyším. Jenže při projíždění městem se to nedá.
Totic píše:Abych upřesnil, je to duté bouchnutí pod zadníma sedačkama, nejspíš v tom diferáku. Vůle v deferáku na tom má taky zásluhu, ale už ho kdosi měnil a začalo to stejně zase. Dělá mi to občas v e36 323i, slyším to i v kámošově kombíku e46 318i r.v 2001 (!) Je to ozpůsobu řazení, když tam začnu kvalty rychle sypat a pouštět spojku, tak to neslyším. Jenže při projíždění městem se to nedá.
znovu, ma to kazdej, nikdo to neresi a vsichni jezdi stale a stale