Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém při řazení
-
Vena
- Klubové ID: 1809
- Kontaktovat uživatele:
No vidis, to jsi to o par radku vys zakrikl...Baaarb píše:tak jako husty...dneska jsem mu dával kopr, vypnul jsem asc, a pri dvojce mi vyskocila !!!! absolutne jsem nechapal!Vena píše:Aha, diky, kamarad mi rikal taky ze by to mohl byt synchron. Moc se mi do toho nechce, ale pokud nebude zbyti a bylo by to jen tohle tak budiz...
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Pánové.. takže jsme zjistili, že to bouchá každému. A kdo říká, že ne, má moc nahlas rádio.. Á nebo je to novou spojku. Někde jsem zde vyčet, že to nebouchá jen pár tisíc km, ale s novou spojkou.killian píše:Ked je vypnuty motor to nebucha, ze? Je to tym, ze spojka nie je uplne vypnuta a cast vykonu z motora sa prenasa na prevodovku, kardan a potom v diferaku to buchne. Ja to mam v takom stave, ze ked zaradim 1 tak auto buchne a par centimetrov sa pohne dopredu. Ked zaradim R, pohne sa dozadu spolu s buchnutim
Já myslím, že to je sportovní nastavení vozu a proto zabírá, nebo je v kontaktu spojka pořád.
-
Author
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
no ,mam na spojce najeto tak třičtvrtě kilometru,tak to by eště mohla bejt nová, po výměně sem poslouchal všechno možný ale jestli to eště bouchá to nevim,možná bych i řek že ne,zejtra to poslechnuTotic píše:Pánové.. takže jsme zjistili, že to bouchá každému. A kdo říká, že ne, má moc nahlas rádio.. Á nebo je to novou spojku. Někde jsem zde vyčet, že to nebouchá jen pár tisíc km, ale s novou spojkou.killian píše:Ked je vypnuty motor to nebucha, ze? Je to tym, ze spojka nie je uplne vypnuta a cast vykonu z motora sa prenasa na prevodovku, kardan a potom v diferaku to buchne. Ja to mam v takom stave, ze ked zaradim 1 tak auto buchne a par centimetrov sa pohne dopredu. Ked zaradim R, pohne sa dozadu spolu s buchnutim
Já myslím, že to je sportovní nastavení vozu a proto zabírá, nebo je v kontaktu spojka pořád.
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Abych upřesnil, je to duté bouchnutí pod zadníma sedačkama, nejspíš v tom diferáku. Vůle v deferáku na tom má taky zásluhu, ale už ho kdosi měnil a začalo to stejně zase.
Dělá mi to občas v e36 323i, slyším to i v kámošově kombíku e46 318i r.v 2001 (!)
Je to ozpůsobu řazení, když tam začnu kvalty rychle sypat a pouštět spojku, tak to neslyším. Jenže při projíždění městem se to nedá.
Dělá mi to občas v e36 323i, slyším to i v kámošově kombíku e46 318i r.v 2001 (!)
Je to ozpůsobu řazení, když tam začnu kvalty rychle sypat a pouštět spojku, tak to neslyším. Jenže při projíždění městem se to nedá.
- Killca
- Klubové ID: 1648
znovu, ma to kazdej, nikdo to neresi a vsichni jezdi stale a staleTotic píše:Abych upřesnil, je to duté bouchnutí pod zadníma sedačkama, nejspíš v tom diferáku. Vůle v deferáku na tom má taky zásluhu, ale už ho kdosi měnil a začalo to stejně zase.
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca