martilulin píše:Vis co,vsiml jsem si,ze na tomhle foru si nikdo nepomaha,kazdy hraje jen za sebe,na SEAT foru zas nikdo nic nevi,jedine forum co za neco stoji jsou FORDFans,kdy clenove pomahaji jeden druhemu.Tak udelam svetlou vyjimku a zitra vysleduju zapojeni kabelu a podivam se kam to v realu vede i kdybych mel rozebrat pulku pristrojovky,nevim jakej mas rocnik,ja mam 2002,ten po faceliftu,aspon to budes mit c cajku.
Jj, to s Tebou uplne souhlasim. Je to velke BOHUZEL. Mnozi zde chodi jen pro rady a Ti co vi, tak si to nechavaj pro Sebe, ale jsou tady i vyjimky a je jich celkem dost nastesti! Ja jsem tady sice taky dloho tedka nebyl, ale pokud ctu nejake tema, tak reknu vse co vim. Je tohle prece o tom, ze si lidi maji pomahat. Diky moc za to vse, resim tohle uz pres pul roku a nikdo neni schopny me rict...no je to takova neobvykla zalezitost no. Mam znameho v BMW, ale ten had me uz ctyri mesice jen slibuje a skutek utek. Je to smutne, ale co s tim nadelame ze...Budu Ti moc vdecny za kazdou radu!!Ja mam 2001, ale melo by to byt snad stejne to zapojeni sibru...Jeste jednou dekuji moc!