Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zvyseni zadku E36
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
je to supersport za 8500.-, psalo se ze to snizeni nebejva takovy jaky se pise, necekal jsem od nej zazraky, ale chtel jsem ho zkusit, mel jsem na vymenu vsechny tlumice na aute a byl za slusnou cenu.
ten predek je kousek niz nez byl v serii, zadek je stejny..jsem docela spokojeny az na ten zadek..ten by to chtelo kousek vys.
no a byt chyba v aute, co muze byt spatne??? napada me tak akorat uchyceni tech zadnich ramen, ze by bylo nejak spadly, ale nevsiml jsem si niceho pri vymene tech pruzin.
ten predek je kousek niz nez byl v serii, zadek je stejny..jsem docela spokojeny az na ten zadek..ten by to chtelo kousek vys.
no a byt chyba v aute, co muze byt spatne??? napada me tak akorat uchyceni tech zadnich ramen, ze by bylo nejak spadly, ale nevsiml jsem si niceho pri vymene tech pruzin.
-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:no ale k čemu u sprotovního podvozku, sportovní tlumiče maj určitý chod v určitém místě, stejně tak i pružiny, pokud dám 2cm podložky pod pružinu, změním chod tlumiče a pokud vymetu díru, kde pružina bude dost stlačená je nebezpečí že praskne, pokud nebudou i delší dorazy.
Tohle se řeší tak že se dávaj tvrdší pružiny např. z touringa, nebo pružiny s větší zátěží, ale ne že dám sprotovní podvozek -40/30 a pak to chci zvyšovat
mám podobnej problém, vyměnil jsem pružiny, přišli mi vytahaný, dal jsem na zadek pružiny pro větší zatížění, ale i přes to mi přijde že prostě zadek sedí. uvažuju proto taky o podložkách, ideální by bylo to zvednou tak o 3 cm, znamenalo by to tak 1,5cm podložku.. problém je ale v tom že nevim jak by ta podložka měla vypadat, neměl by někdo třeba výkres? nebo aspon fotku, můžete jí poslat třeba na mail, vyrobit si to pro mě neni problém, matroš i soustruh by byl, horší že nevim jak to má vypadat. předem díky.. Jendix..