Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Byl jsem na Chipu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Marek-is

#21 Příspěvek od Marek-is »

Upozorni te na to i primo v Diesel-Techniku..teda me aspon jo a narovinu me to rozmluvily,leda bych tam jezdil po kazdem vymazani a oni me to znovu zadarmo nahraly..coz je samozrejme blbost tam jezdit ... :idea:
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Whisky »

Marek-is píše:
Whisky píše:
Slid píše:no tak to je super cena 8O :wink:

to je teda super cena, asi se jich zeptam i na 330D 8O
jakmile napichnes auto na diag tak mas po chipu... :idea:

To je snad kravina, ne?
To by muselo byt u bmw jinak, nez u koncernu...mel sem chip na Octe a 2x potom na diag. a nic, cip zustal.

To se snad musi prehrat soft a diagnostika to je jen sledovani a vycet chyb, ne????

8O
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Whisky »

Marek-is píše:Upozorni te na to i primo v Diesel-Techniku..teda me aspon jo a narovinu me to rozmluvily,leda bych tam jezdil po kazdem vymazani a oni me to znovu zadarmo nahraly..coz je samozrejme blbost tam jezdit ... :idea:

Tak si odnesu data na CD a pak uz mi to prehraje nekdo pobliz...no :)
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Whisky »

Marek-is píše:Upozorni te na to i primo v Diesel-Techniku..teda me aspon jo a narovinu me to rozmluvily,leda bych tam jezdil po kazdem vymazani a oni me to znovu zadarmo nahraly..coz je samozrejme blbost tam jezdit ... :idea:

promin ale neda mi to...to ti rozmluvily a nahraly ženy? ty tvrdy Y biji do oči...promin, nic ve zlym
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od JaraX »

Whisky píše:
Marek-is píše:
Whisky píše:[quote="Slid"]no tak to je super cena 8O :wink:

to je teda super cena, asi se jich zeptam i na 330D 8O
jakmile napichnes auto na diag tak mas po chipu... :idea:

To je snad kravina, ne?
To by muselo byt u bmw jinak, nez u koncernu...mel sem chip na Octe a 2x potom na diag. a nic, cip zustal.

To se snad musi prehrat soft a diagnostika to je jen sledovani a vycet chyb, ne????

8O[/quote]

oktavka je trošku za BMW ta mam jednotku na urovni e36 myslím, e36 načipuješ a už to neřeší, ale u 330d je to tak že když čipneš tak na diagnostice je ok, ale sem tam se přehrává do jednotky aktualizace firmware a tou se čip automaticky maže takže se čipovaní řeší hardwarově třeba jak má Marek-is od Kelleners.
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Whisky »

marek ma jakysi powerbox, ne? Marku tak se ozvi...hodime rec
icq mam 98286086
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od JaraX »

Whisky píše:marek ma jakysi powerbox, ne? Marku tak se ozvi...hodime rec
icq mam 98286086

ale on ne :lol:
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Whisky »

JaraX píše:
icq mam 98286086

laka me ted nabidka od dieselpower.cz pripravuji prepinatelny chip - dve ruzne mapy.

takze co? eco/chip, nebo chip/brutus :))))
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

Whisky píše:
JaraX píše:
icq mam 98286086

laka me ted nabidka od dieselpower.cz pripravuji prepinatelny chip - dve ruzne mapy.

to by mě zajímalo jak to v praxi funguje, třeba u TDSa se čip "zajžděl" prostě řj jela furt ze svych starych hodnot a postupně je obměnovala novymy, toznamena že vykon čipu se projevil až po par stovkach km, něco šlo citit už hned ale nejvíc to šlo citit až se najelo tak 150km, tak nevím jak by fungoval přepínatelnej abys nemusel čekat 150km na výkon :)
damian

#30 Příspěvek od damian »

damian píše:Vím že je tu toho dost o úpravách ŘJ,ale všechny příspěvky jsou relativně + - starší.Prosím může mi někdo napsat jak po nějaké době je spokojený s čipem ?Případně doporučit firmu ? Uvažuju o tom,konkrétně na e36 2,5td.
díky damian
bmwfil

#31 Příspěvek od bmwfil »

damian píše:
damian píše:Vím že je tu toho dost o úpravách ŘJ,ale všechny příspěvky jsou relativně + - starší.Prosím může mi někdo napsat jak po nějaké době je spokojený s čipem ?Případně doporučit firmu ? Uvažuju o tom,konkrétně na e36 2,5td.
díky damian

Na chipu zatím najeto cca 10000 a spokojenost...
dell

#32 Příspěvek od dell »

JaraX píše:
Whisky píše:
JaraX píše:[quote="Whisky"]marek ma jakysi powerbox, ne? Marku tak se ozvi...hodime rec
icq mam 98286086

to by mě zajímalo jak to v praxi funguje, třeba u TDSa se čip "zajžděl" prostě řj jela furt ze svych starych hodnot a postupně je obměnovala novymy, toznamena že vykon čipu se projevil až po par stovkach km, něco šlo citit už hned ale nejvíc to šlo citit až se najelo tak 150km, tak nevím jak by fungoval přepínatelnej abys nemusel čekat 150km na výkon :)[/quote]
Já mám TDS a projevilo se to hned jak jsem od nich odjížděl.
Martinéz

#33 Příspěvek od Martinéz »

jo, mne taky.. svete div se, mam 308tisic najeto, chip 4,5roku a zrovna vcera kdyz jsme se projizdel a poradne to zahral a byl v aute sam a v bande taky o 80kilo min, rikal jse si, jak to porad krasne jede.. 8)

a cmoud je porad stejnej, zatim je to sypka hmota porad jeste.... :lol:
damian

#34 Příspěvek od damian »

tak jo,děkuju.čtu jen samou spokojenost,tak jdu do toho.Pravda je že ta 325td je celkem lenora :cry: ,tak ji trošku probudíme :twisted:
jen nevím kde mi to kvalitně za slušný peníz upravěj ? Četl jsem že v Kladně je firma zabívající se tím to,tak zajedu asi tam,jsem z Ústí nad Labem,do Kladna kousek.
Martinéz

#35 Příspěvek od Martinéz »

damian píše:tak jo,děkuju.čtu jen samou spokojenost,tak jdu do toho.Pravda je že ta 325td je celkem lenora :cry: ,tak ji trošku probudíme :twisted:
jen nevím kde mi to kvalitně za slušný peníz upravěj ? Četl jsem že v Kladně je firma zabívající se tím to,tak zajedu asi tam,jsem z Ústí nad Labem,do Kladna kousek.

no nic lepsiho nemuzes udelat ani kdybys byl z Valmezu.. navic pokud mas to td fakt zdravy, ten rozdil bude vetsi, nez kdybys mel tds...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od matal Moderátor »

By mě zajímalo jaký je nárust výkonu u 318tds po chipu.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
bmwfil

#37 Příspěvek od bmwfil »

matal píše:By mě zajímalo jaký je nárust výkonu u 318tds po chipu.. :wink:

Strašlivý, dokonce to začne jet, když fouká vítr do zad :lol:
damian

#38 Příspěvek od damian »

Martinéz píše:
damian píše:tak jo,děkuju.čtu jen samou spokojenost,tak jdu do toho.Pravda je že ta 325td je celkem lenora :cry: ,tak ji trošku probudíme :twisted:

no nic lepsiho nemuzes udelat ani kdybys byl z Valmezu.. navic pokud mas to td fakt zdravy, ten rozdil bude vetsi, nez kdybys mel tds...

jj,motor je v hodně dobrý kondici (nekouří neteče pekně startuje a je pěkně tichý) ,kastle sice bude chtít poladit,ale nejdřív koně a pak exteriér.
bmwfil

#39 Příspěvek od bmwfil »

jj,motor je v hodně dobrý kondici (nekouří neteče pekně startuje a je pěkně tichý) ,kastle sice bude chtít poladit,ale nejdřív koně a pak exteriér.

Rozumný přístup :cool2:
dell

#40 Příspěvek od dell »

matal píše:By mě zajímalo jaký je nárust výkonu u 318tds po chipu.. :wink:

podívej se sem http://www.diesel-technik.cz/chiptuning ... obilu/bmw/ a ceny, pokud máš kartičku klubu, jsou mírnější. Platil jsem za 318tds 3500Kč.
Odpovědět