Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Byl jsem na Chipu
-
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
To je snad kravina, ne?Marek-is píše:jakmile napichnes auto na diag tak mas po chipu...Whisky píše:to je teda super cena, asi se jich zeptam i na 330DSlid píše:no tak to je super cena![]()
To by muselo byt u bmw jinak, nez u koncernu...mel sem chip na Octe a 2x potom na diag. a nic, cip zustal.
To se snad musi prehrat soft a diagnostika to je jen sledovani a vycet chyb, ne????

-
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
promin ale neda mi to...to ti rozmluvily a nahraly ženy? ty tvrdy Y biji do oči...promin, nic ve zlymMarek-is píše:Upozorni te na to i primo v Diesel-Techniku..teda me aspon jo a narovinu me to rozmluvily,leda bych tam jezdil po kazdem vymazani a oni me to znovu zadarmo nahraly..coz je samozrejme blbost tam jezdit ...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
oktavka je trošku za BMW ta mam jednotku na urovni e36 myslím, e36 načipuješ a už to neřeší, ale u 330d je to tak že když čipneš tak na diagnostice je ok, ale sem tam se přehrává do jednotky aktualizace firmware a tou se čip automaticky maže takže se čipovaní řeší hardwarově třeba jak má Marek-is od Kelleners.Whisky píše:To je snad kravina, ne?Marek-is píše:jakmile napichnes auto na diag tak mas po chipu...Whisky píše: to je teda super cena, asi se jich zeptam i na 330D
To by muselo byt u bmw jinak, nez u koncernu...mel sem chip na Octe a 2x potom na diag. a nic, cip zustal.
To se snad musi prehrat soft a diagnostika to je jen sledovani a vycet chyb, ne????
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to by mě zajímalo jak to v praxi funguje, třeba u TDSa se čip "zajžděl" prostě řj jela furt ze svych starych hodnot a postupně je obměnovala novymy, toznamena že vykon čipu se projevil až po par stovkach km, něco šlo citit už hned ale nejvíc to šlo citit až se najelo tak 150km, tak nevím jak by fungoval přepínatelnej abys nemusel čekat 150km na výkonWhisky píše:laka me ted nabidka od dieselpower.cz pripravuji prepinatelny chip - dve ruzne mapy.JaraX píše:ale on neWhisky píše:marek ma jakysi powerbox, ne? Marku tak se ozvi...hodime rec
icq mam 98286086
takze co? eco/chip, nebo chip/brutus)))

-
- Klubové ID: 687
Na chipu zatím najeto cca 10000 a spokojenost...damian píše:damian píše:Vím že je tu toho dost o úpravách ŘJ,ale všechny příspěvky jsou relativně + - starší.Prosím může mi někdo napsat jak po nějaké době je spokojený s čipem ?Případně doporučit firmu ? Uvažuju o tom,konkrétně na e36 2,5td.
díky damian
-
- Klubové ID: 715
Já mám TDS a projevilo se to hned jak jsem od nich odjížděl.JaraX píše:to by mě zajímalo jak to v praxi funguje, třeba u TDSa se čip "zajžděl" prostě řj jela furt ze svych starych hodnot a postupně je obměnovala novymy, toznamena že vykon čipu se projevil až po par stovkach km, něco šlo citit už hned ale nejvíc to šlo citit až se najelo tak 150km, tak nevím jak by fungoval přepínatelnej abys nemusel čekat 150km na výkonWhisky píše:laka me ted nabidka od dieselpower.cz pripravuji prepinatelny chip - dve ruzne mapy.JaraX píše: ale on ne
takze co? eco/chip, nebo chip/brutus)))
no nic lepsiho nemuzes udelat ani kdybys byl z Valmezu.. navic pokud mas to td fakt zdravy, ten rozdil bude vetsi, nez kdybys mel tds...damian píše:tak jo,děkuju.čtu jen samou spokojenost,tak jdu do toho.Pravda je že ta 325td je celkem lenora,tak ji trošku probudíme
![]()
jen nevím kde mi to kvalitně za slušný peníz upravěj ? Četl jsem že v Kladně je firma zabívající se tím to,tak zajedu asi tam,jsem z Ústí nad Labem,do Kladna kousek.
jj,motor je v hodně dobrý kondici (nekouří neteče pekně startuje a je pěkně tichý) ,kastle sice bude chtít poladit,ale nejdřív koně a pak exteriér.Martinéz píše:no nic lepsiho nemuzes udelat ani kdybys byl z Valmezu.. navic pokud mas to td fakt zdravy, ten rozdil bude vetsi, nez kdybys mel tds...damian píše:tak jo,děkuju.čtu jen samou spokojenost,tak jdu do toho.Pravda je že ta 325td je celkem lenora,tak ji trošku probudíme
![]()
jen nevím kde mi to kvalitně za slušný peníz upravěj ? Četl jsem že v Kladně je firma zabívající se tím to,tak zajedu asi tam,jsem z Ústí nad Labem,do Kladna kousek.
-
- Klubové ID: 715
podívej se sem http://www.diesel-technik.cz/chiptuning ... obilu/bmw/ a ceny, pokud máš kartičku klubu, jsou mírnější. Platil jsem za 318tds 3500Kč.matal píše:By mě zajímalo jaký je nárust výkonu u 318tds po chipu..