Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Privitani a dotaz

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
ToMo

#21 Příspěvek od ToMo »

paveld píše:
George_D píše:Čus, pokud tam máš motor M40, což zjistíš třeba z techničáku, tak by mohla být na vině i načlá vačka. Je to dost specifický problém těchto motorů. Ucpává se sprcha vačky a pak se přidře a nejde do otáček. Cvakaj ti hydra???? Pokud se to bude zhoršovat tak sundej vrchní kryt hlavy a koukni na vačku, jestli už neni přebroušená :wink: 8) :lol:
tohle jsem chtel taky napsat, pokud je to m40, tak na 99% vacka, zkus na ktery rychlostni stupen ti to toci do kolika otacek, tim se da taky neco poznat.
Oka vyzkousim kolik to na jakej stupen toci a pak ti dam vedet ale DOUFAM ze se pletes pac vacku mit pase fakt nechci urco by to nebyla zadna sranda diky za info zahy jedu na projizdku tak az se vratim pisnu.
ToMo

#22 Příspěvek od ToMo »

FreeTree píše:určitě zajeď na diagnostiku, hodně podobnej problém jsem měl taky a bylo to váhou vzduchu... ale motor M43
jo jo na diag urcite zajedu to uz mi tady doporucil jeden borec a rikal ze to bude tak do cca.800kc tak doufam ze tady u nas v Plzni mi to neudelaji za 1500kc :D
ToMo

#23 Příspěvek od ToMo »

George_D píše:Čus, pokud tam máš motor M40, což zjistíš třeba z techničáku, tak by mohla být na vině i načlá vačka. Je to dost specifický problém těchto motorů. Ucpává se sprcha vačky a pak se přidře a nejde do otáček. Cvakaj ti hydra???? Pokud se to bude zhoršovat tak sundej vrchní kryt hlavy a koukni na vačku, jestli už neni přebroušená :wink: 8) :lol:
mno udelam co rikas a kdyz se to bude horsit tak to zkusim s nekym rozebrat pac ja se v tom moooc nehrabu tak abych to neudelal jeste horsi a jestli mi cvakaji hydra to ti nepovim pac nevim co sou ty hydra :oops:
jinak motor je tichej,necuka fakt v poho az na tadyten problemek ikdyz jak uz sem psal na zacatku udela to cca. 3 z 10 vytoceni a vetsinou jak si pamatuju to bylo na 2ku nebo na 3ku
ToMo

#24 Příspěvek od ToMo »

Tak sem po vcerejsi jizde kdy sem zkousel kdy to dela zjistil ze to dela jenom na 3ku na ostatni rychlostni stupne to nedela.Udelalo mi to s 5 vytoceni dvakrat poprvi mi to zaseklo na 5500ot/min a podruhy cca.5700ot/min potom uz mi to poustelo normalne k 6000ot/min.Tak to snad bude tou vahou vzduchu a ne tou vackou co myslite???
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od paveld »

Pokud jsi z Plzne, zkus to urcite tady, ten clovek dela dost dobre diagnostiku a nebere si za to moc: http://www.firmy.cz/detail/484160-vacla ... uskov.html

Tak to snad vackou neni (ale muzes zkusit shodit ventildekl, to je hned a uvidis sam)...me to delalo tak, ze na 1,2,3 jsem vytocil v pohode, na 4 jsem obcas omezovace nedosahl, a na 5tku mi to vytocilo cca po 5000ot.
Odpovědět