Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
poradte prosim vas nazor na tohoto fesaka 328i
wacc píše:Musis pocitat s tim, ze s 350t na tachometru se ti to bude prodavat "normalnimu" cloveku docela tezko, protoze kazdy je zvykly na to, ze auta maji neco pres 100t maximalne neco pres 200t a toho tvyho se bude bat stejne, jako se bojis ty ted. Tudiz budes muset jit s cenou dost nizko. Ale za rok by mohla cena u techto aut prumerne klesnout radove v desitkach tisic. U toho tveho kvuli tem km trosku vic nez prumerne.
No ono sa to dá riešiť aj inak, stačí otvoriť nejaké inzertné noviny, nájsť inzerát v znení "upravujem stav digit. tachometrov" a vyčarovať tam krásnych 129.000km...

Viem viem, je to svinstvo, nemá sa to robiť a keby to robil každý, tak kam by sme došli... já vím já vím...

Auto na tie km, aspoň podľa fotiek, nevyzerá a keď to aj niekto kúpi, tak to nikdy nezistí, pokiaľ sa v tom nebude nejako do hĺbky hrabať a verím tomu, že auto mu bude slúžiť k spokojnosti ešte ďalších 300K.

FrajerT píše:wacc píše:Musis pocitat s tim, ze s 350t na tachometru se ti to bude prodavat "normalnimu" cloveku docela tezko, protoze kazdy je zvykly na to, ze auta maji neco pres 100t maximalne neco pres 200t a toho tvyho se bude bat stejne, jako se bojis ty ted. Tudiz budes muset jit s cenou dost nizko. Ale za rok by mohla cena u techto aut prumerne klesnout radove v desitkach tisic. U toho tveho kvuli tem km trosku vic nez prumerne.
No ono sa to dá riešiť aj inak, stačí otvoriť nejaké inzertné noviny, nájsť inzerát v znení "upravujem stav digit. tachometrov" a vyčarovať tam krásnych 129.000km...![]()
Viem viem, je to svinstvo, nemá sa to robiť a keby to robil každý, tak kam by sme došli... já vím já vím...![]()
Auto na tie km, aspoň podľa fotiek, nevyzerá a keď to aj niekto kúpi, tak to nikdy nezistí, pokiaľ sa v tom nebude nejako do hĺbky hrabať a verím tomu, že auto mu bude slúžiť k spokojnosti ešte ďalších 300K.
1 clovek napisal:
Jak již bylo psáno,lidi chtějí být klamáni,takže si vlastně můžou sami za to jak to v čechách funguje s km.Dovážím VW auta z německa a už i němci se nám smějou jak jsme pitomí.90%jetých aut jsou u nás stočený a je jedno jestli jsou prodaný v čechách nebo je to dovoz.Líbí se mi inzerát typu,že koupí auto ,prodáno jedině v čr.Jako kdyby auta v čechách byly lepší,či se nedaly stočit.Měl jsem tady auto ocktu01 s origo serviskou,prodáno v čr a stočeno 100tis.Prostě jezdil do garáže a nechal si orazítkovat každou druhou kontrolu.Majitel koukal jak když spadnul z měsíce.Já stáčení neprovádím z důvodů,že servisní kontroly se dají ověřit u VW a pak je problém.Ale pak mám problém s prodejem aut,protože potencionální kupec si radči koupí auto se stočeným na 70tis.km,než když mu nabídnu tři roky starý auto s origo 140tis.km.Řekne mi "jé to je moc já scháním něco do 100tis.km,nebourané,a levné".Kdo je pak větší blbec,
já nebo on?/samo že já,protože jsem to nestočil a v té záplavě stočených nemám šanci/.Auto které mají víc jak 160tis.km jsou u nás takžka neprodejné.A tak každý upravuje a pak u nás máme 3roky starý auta s 70-90tis.km a 8let starý s 120-140tis.km a auta které mají víc jak 250tis.km u nás prakticky nejezdí a nikomu to nepřijde divný. Jsme prostě potomci ŠVEJKA a tak se nemí čemu divit.
marek26 píše:FrajerT píše:wacc píše:Musis pocitat s tim, ze s 350t na tachometru se ti to bude prodavat "normalnimu" cloveku docela tezko, protoze kazdy je zvykly na to, ze auta maji neco pres 100t maximalne neco pres 200t a toho tvyho se bude bat stejne, jako se bojis ty ted. Tudiz budes muset jit s cenou dost nizko. Ale za rok by mohla cena u techto aut prumerne klesnout radove v desitkach tisic. U toho tveho kvuli tem km trosku vic nez prumerne.
No ono sa to dá riešiť aj inak, stačí otvoriť nejaké inzertné noviny, nájsť inzerát v znení "upravujem stav digit. tachometrov" a vyčarovať tam krásnych 129.000km...![]()
Viem viem, je to svinstvo, nemá sa to robiť a keby to robil každý, tak kam by sme došli... já vím já vím...![]()
1 clovek napisal:
Jak již bylo psáno,lidi chtějí být klamáni,takže si vlastně můžou sami za to jak to v čechách funguje s km.Dovážím VW auta z německa a už i němci se nám smějou jak jsme pitomí.90%jetých aut jsou u nás stočený a je jedno jestli jsou prodaný v čechách nebo je to dovoz.Líbí se mi inzerát typu,že koupí auto ,prodáno jedině v čr.Jako kdyby auta v čechách byly lepší,či se nedaly stočit.Měl jsem tady auto ocktu01 s origo serviskou,prodáno v čr a stočeno 100tis.Prostě jezdil do garáže a nechal si orazítkovat každou druhou kontrolu.Majitel koukal jak když spadnul z měsíce.Já stáčení neprovádím z důvodů,že servisní kontroly se dají ověřit u VW a pak je problém.Ale pak mám problém s prodejem aut,protože potencionální kupec si radči koupí auto se stočeným na 70tis.km,než když mu nabídnu tři roky starý auto s origo 140tis.km.Řekne mi "jé to je moc já scháním něco do 100tis.km,nebourané,a levné".Kdo je pak větší blbec,
já nebo on?/samo že já,protože jsem to nestočil a v té záplavě stočených nemám šanci/.Auto které mají víc jak 160tis.km jsou u nás takžka neprodejné.A tak každý upravuje a pak u nás máme 3roky starý auta s 70-90tis.km a 8let starý s 120-140tis.km a auta které mají víc jak 250tis.km u nás prakticky nejezdí a nikomu to nepřijde divný. Jsme prostě potomci ŠVEJKA a tak se nemí čemu divit.
Jezdí, ja už budem mať za chvíľu 250tis.!!!

Ale napísal si to úplne skvele, sám by som to lepšie nenapísal. Neviem, či sa aj my môžeme počítať za potomkov Švejka, ale u nás to platí presne tak isto.

Korec píše:bmw1 neseknul jsem se.Když neumíš hledat,tak je to tvůj problém.A seklej seš asi ty,ptže to auto o kterym mluvim má 5 obrázků!!!!
joj aky si len tupy, si mi to napisal v style: kto ti tu je debil, sak ty si sam debil...
akoze ja som ti napisal len to co som tam nasiel 99 328i a neboli tam uvedene km boli len na fotke, nic ine, ziadne blble narazky nic...ak som sa pomylil, tak mi to staci normalne napisat, ze si myslel iny...
ale aj tak jeb na to