taky mam ten problem ,ale bud to necham tak (brzo to budu prodavat),nebo calounik .kdyz uz tak uz ,chci aby to vipadalo pokud nekdo zkusi tu zehlicku napiste jak to dopadlo ale moc tomu neverim - kazdopadne napad dobrej
To je super, našel se první odvážlivec, držím palce. Já na to hupnu ve středu, tedy, pakliže sdělíš dobré reference. Pro jistotu jsem zakoupil lepidlo Herkules.
Takže vzkoušeno.
Vzal jsem žehličku .. bez napařování a přes povlak na polštář jsem zkoušel žehlit ten tapec .. a jaký byl výsledek? žádný .. to lepidlo už se nechytá. Takže teď počkám na tentvůj Herkules .. ale asi to dam stejně někam k čalouníkovi.
Na Herkules se radši vyserte Zkoušel jsem to herkulesem na textil-průhledným a stejně to nic nedělá, nechce to projít přes tu látku. Asi se to bdue muset stáhnout a podlepit-podle mě nejlíp chemoprenem, to je klasika na tapecy. A hlavně nezkoušejte normální herkules, udělá hnusný fleky.
Tak jsem si hrál trochu s chemoprénem a snažil se ten tapec na střechu nalepit. Výsledek? Na ho*no. Problém je totiž v tom, že ten tapec má tenkou vrstvu molitanu, který je zteřelý, žmolí se, sype se a proto povolil od střechy. No a chemoprén někde chytne, jinde ne. Sice to trochu drží, ale nijak to není pěkné. Bude to holt chtít čalouníka.
Stále to samé ale ted uz s odborným přípravkem Koupil jsem lepidlo 3M ve spreji na porézní materíly coz je i látka .. podle návodu by to nemělo zanechávat fleky . http://www.rafoshop.cz/lepidla/lepidlo- ... ray-400-ml Jeste pockam az se oteplí a pak na to hupsnu .. myslím, že by to mělo fachat . zkoušel jsem to na papír .. žádný prosak a drží tak, že dva listy od sebe odtrhnout nejdou.
Tak se naucte zouvat holkam boty s potpatkama nez s nima zacnete neco v aute delat (: to se pak nedivim ze vsichni maji stresni tapec ko :/ ale ja taky
Tak pánové .. to lepidlo 3M je perfektni . Funguje to dokonale . Daval jsem tam starou latku .. ale musim podotknout, že kdyby se sehnala nová bude to lepsi protoze ne uplne idealne se to tam napasuje zpet. Ale hlavni je ze to jde a nepada mi ta latka na hlavu. Nezanechává fleky a lepi to hned ikdyz je latka napnutá.