Shodou okolností jsem tento týden před firmou vyfotil jednoho Compacta v M-paketu a mel i ty mřížky...Pokud to sem někdo vloží, tak mu to pošlu a není problém vidět to přímo na autě na jaký to chceš i Ty...Jak by to vypadalo...
Ta Vectra je dost jako ze hnus. M3 si muze dat na Opela jan uplna guma. I Ja bych mel strach, ze budu pro smich, kdybych si dal M3 na Sve BMW (318i) na karoserii a on jeste k tomu na Opela. Tak to je maras! Jako nic proti Opelum, ale to je jako dat na BMW nalepku AMG...
Dave_318i píše:Ta Vectra je dost jako ze hnus. M3 si muze dat na Opela jan uplna guma. I Ja bych mel strach, ze budu pro smich, kdybych si dal M3 na Sve BMW (318i) na karoserii a on jeste k tomu na Opela. Tak to je maras! Jako nic proti Opelum, ale to je jako dat na BMW nalepku AMG...
jj mas pravdu ale i takovy se najdou .. myslim ze i tady na foru ta foto Bmw s nalepkou AMG nekde byla...
chlapi, vy si děláte prču, ale já třeba svojí 316tku koupil již s nalepeným M3 znakem na zadku ( ) a ani zaboha to nemohu sundat. tam je to snad zalitý kyselinou. teď v týdnu jdu do lakovny na přestříkání blatníku tak jim při tom řeknu ať ten znak nějak sundaj a zkusí to opravit - mám ale takový pocit, že kvůli tomu budou muset stříkat celý čelo kufru (mám metlu)