Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

samosvor vs nesamosvor

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Marrtin píše:Ahoj,

jsem trochu amater a BMW mam kratce. Muze mi nekdo rict jakej je v tom rozdil a jak se to projevi pri driftu ? Jak poznam co mam ?
Zkousel jsem driftovat zatim jen na sterku, jde to na dvojku plynem uplne krasne. E36 328 Coupe M packet `96.

Diky.

rozdil je v tom, ze ti neutece vsechnen vykon odlehcenym vnitrnim kolem a poznas to tak, ze prijedes na nejakou plochu, zastavis, zatocis kola, zaradis jednicku, vytocis motor a pustis spojku. Pokud ho mas, budes se tocit na miste .. pokud ne, udelas jen obloucek

bez samosvoru to vypada takhle

Obrázek
_peper
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od _peper »

castro píše:a nebo zadej v ETK konec VINka a pak bys to měl taky zjistit - pokud ho tam někdo nedobastlil... ;-)

Podle čeho to tam poznám? nebo spíš jak se to píše anglicky :)
154

#24 Příspěvek od 154 »

je pravda ze do e46 se samosvor nedaval? nekde jsem cet ze prej se dal priobjednat naposledy nekdy v roce 97. :?:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od DC Výkonná rada »

154 píše:je pravda ze do e46 se samosvor nedaval? nekde jsem cet ze prej se dal priobjednat naposledy nekdy v roce 97. :?:

e46 zadokolky z fabriky jen M3

ale nevim jak má řešenej pohon xDrive...
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Stanley

#26 Příspěvek od Stanley »

takze novejsi bmw jsou bez samosvoru?to znamena ze s novim baworakem si nemuzes uzit drift?ja mam sice jen 316 ale zase compact ma to 100 koniku a to si myslim staci na takove auto.drifty me s tim teda moc nejdou .dela mi to jen ten oblouk jak tu kdosi psal .gumy piskaji ale zadek ne a ne utrhnout ale mozna je to rukama nejsem nejaky profik teprve se ucim a asi jsem bez samosvoru sakra
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Maikl »

Stanley píše:takze novejsi bmw jsou bez samosvoru?to znamena ze s novim baworakem si nemuzes uzit drift?ja mam sice jen 316 ale zase compact ma to 100 koniku a to si myslim staci na takove auto.drifty me s tim teda moc nejdou .dela mi to jen ten oblouk jak tu kdosi psal .gumy piskaji ale zadek ne a ne utrhnout ale mozna je to rukama nejsem nejaky profik teprve se ucim a asi jsem bez samosvoru sakra
:lol:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Lukáš »

154 píše:je pravda ze do e46 se samosvor nedaval? nekde jsem cet ze prej se dal priobjednat naposledy nekdy v roce 97. :?:

nedaval, de prebastlit z e36-ky
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od mathias22 »

nema nekdo zkusenosti jak se koluze s 320i se samosvorem?da se sti uzit dost srandy nebo to chce neco silnejsiho? :twisted:
JIP

#30 Příspěvek od JIP »

mathias22 píše:nema nekdo zkusenosti jak se koluze s 320i se samosvorem?da se sti uzit dost srandy nebo to chce neco silnejsiho? :twisted:

řekl bych, že u dvoulitru už bude záležet na šířce zadních pneumatik, ale šestihrnek má dost síly a sposta srandy s tím určitě bude. Jenom je třeba počítat s tím, že než se to trochu naučíš, tak bude potřeba spousta pneu a taky možný nějaká plechařina :) .
A sehnat špéru taky není žádná sranda... :?
Killca

#31 Příspěvek od Killca »

mam iso a drifty na krizovatkach sou denni chleba, na sprintech mi to jede identicky jako 320i, takze nad 140 koni uz to klouze, na suchu to chce v zatacce podlaha pres spojku a na mokru to jde pres plyn

ale aby to platilo, musi byt spera, jinak se zatacka musi brat v rychlosti a vetsim pretizeni + spojka nebo podrazeni
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět