Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spolehlivost E46?
Mám E46 rok a půl a jsem spokojen. Zatím jsem měl problémy pouze s chladicí soustavou, kde mi praskla expanska (takový problém mělo víc lidí, oprava něco přes 1000,-), pak zpuchřelá jedna příruba, výměna asi 500,- a to doufám, že to, že mi unikala kapalina bylo touhle přírubou. To zjistim zítra
Jinak nic (ťuk, ťuk), mám pravidelný prohlídky a výměnu kapalin/oleje, tak doufám, že se mi za to odvděčí. Najeto 110k

Jinak nic (ťuk, ťuk), mám pravidelný prohlídky a výměnu kapalin/oleje, tak doufám, že se mi za to odvděčí. Najeto 110k
venca píše:Mám E46 rok a půl a jsem spokojen. Zatím jsem měl problémy pouze s chladicí soustavou, kde mi praskla expanska (takový problém mělo víc lidí, oprava něco přes 1000,-), pak zpuchřelá jedna příruba, výměna asi 500,- a to doufám, že to, že mi unikala kapalina bylo touhle přírubou. To zjistim zítra![]()
Teda hadice byla zpuchřelá....

Toydolls píše:Maslista píše:Toydolls píše:- piska me nekdy pri malych otackach vetrak - to me "zklamalo", pristup desnej a rek bych,ze zacal dost brzo
tohle bych nepovažoval za neduh.. neb oprava je jednoduchá jak facka.. vyndat pyl. filtr, demontovat palst oddělující motorový prostor od větráku .. poté buť WD40 nebo něco podobného nastříkat přímo na stator ventilátoru a je po pískání..
No vim,ze jsi mi to i radil,ale uprimne,ze ti to "nekde" zabralo neznamena,ze to zabralo me.Je jasny,ze sem to udelal,ale to je proste jen na chvili ( par dni) a to sem to delal i nekolikrat,navic co jsem hodil rec se znamyma maji obecne stejnou zkusenost jako ja,ale neni to samo pravidlo
Cili z tohoto duvodu to beru jako neduh,protoze se me to proste "poto"a beru to stejne jako jinou zavadu co se me stala
==
EDIT: A ono kdybych to mel delat poradne tak by to bud chtelo vymenit nebo proste rozmontovat komplet /coz je des/ a dat tam vazelinu .... pak mi to po case udela zas a du se veset
mně to pomohlo .. jak u e36 tak u e46.. v obou případech to zabralo hned na poprvé a nebylo třeba to opakovat "musím zaklepat"

krakatit píše:k tomu lexusu, chtel sem kupovat LS400 kdysi tusim rok 99, ale proste to auto ma mekky podvozek az mi to bylo neprijemne, proste na BMW co se tyce jizdnich vlastnosti nema...
Lexus neni auto o jizdnich vlastnostech, je to auto o maximalni uzitne hodnote pri presunu z bodu A do bodu B. Jsou to auta pro lidi pro ktere je auto ciste dopravni prostredek. Jsou technicky velice kvalitni, se skvelou vybavou, spolehlivosti, ale specialne milovnikum znacek jako je BMW mohou prijit proste nudna az tupa. Vyhodou je samozrejme rovnez dobry pomer cena/vykon, kdy Lexus nabizi solidni hodnotu za nizsi cenu nez nemecka konkurence. Proste je to trosku jina cast trhu nez na kterou se zameruje BMW.