Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaký olej do difecu a převodovky?
-
Koby
- Kontaktovat uživatele:
Jo díky za upřesnění. DOufám, že ten do převodovky se sehnat dá normálně po litru 
Jinak, nevíte náhodou, kde ten SAE 75W-90 koupit? Nějakou speciálku na oleje můžete doporučit? Já jsem nikdy podobný oleje nekupoval. A chápu dobře, že typ SAE 75W-90 dělá teda více firem? Aral a Castrol. Je to prostě jenom označení oleje, jako třeba 5W-40, ok?
Nějak mě prostě mate to dlouhé označení. Promintě za přiblblé dotazy
Jinak, nevíte náhodou, kde ten SAE 75W-90 koupit? Nějakou speciálku na oleje můžete doporučit? Já jsem nikdy podobný oleje nekupoval. A chápu dobře, že typ SAE 75W-90 dělá teda více firem? Aral a Castrol. Je to prostě jenom označení oleje, jako třeba 5W-40, ok?
Nějak mě prostě mate to dlouhé označení. Promintě za přiblblé dotazy
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Tomu se říká demokraciemajor píše:Jo to je problém. Budeš si to muset nechat holt vyměnit za draho u BMW. Navrhoval jsem radě aby jsme koupili soudek tohoto oleje pro klub, protože to budeme potřebovat všichni. Vyšel by podstatně levněji, ale můj návrh byl bohužel při hlasování smeten v poměru 7:0.
Ano, demokracie v praxi_peper píše:Tomu se říká demokraciemajor píše:Jo to je problém. Budeš si to muset nechat holt vyměnit za draho u BMW. Navrhoval jsem radě aby jsme koupili soudek tohoto oleje pro klub, protože to budeme potřebovat všichni. Vyšel by podstatně levněji, ale můj návrh byl bohužel při hlasování smeten v poměru 7:0.