Jo tacho keca, ale BC by mel byt OK.Odchylka tachometru neni v procentech, protoze to neni konstatne rostouci rada.U me napr pri 80km/h cca 7km/h a pri 200 km/h cca 5Km/h.
Jak tak koukám, tak podle vás většinou tachometry ukazujou víc, než se jede. To bych teda v mém případě ve skutečnosti jel max 220 z mou 328. To je dost málo. BC jsem nezkoušel, to budu muset. Jinak myslím tím bez zapnuté klimi a mám nové pneu 205/55/16.
Pepe píše:Jak tak koukám, tak podle vás většinou tachometry ukazujou víc, než se jede. To bych teda v mém případě ve skutečnosti jel max 220 z mou 328. To je dost málo. BC jsem nezkoušel, to budu muset. Jinak myslím tím bez zapnuté klimi a mám nové pneu 205/55/16.
Je jasne, ze s tvym autem neni neco v poradku, protoze s takto relativne uzkymi pneu bys prave mel jet rychleji. To znamena, ze ti neco nefachci tak, jak ma a tachometr to s nejvetsi pravdepodobnosti nebude. Tahne auto na jednotlive nizsi rychlostni stupne dobre az do omezovace? Zkousel zmerit 0-100?
jezdím, ale mám dva malamuty....pro představu takový malamut (pes) utáhne po kolejích na vozíku něco málo kolem 4000 kg....je fakt, že já nemám zrovna dva vrcholové sportovce ale škodárnu 120 zapadlou v závěji až po prahy vytáhli na laně jak malinu.
annri píše:Ještě něco přidám.
Moje 323i - 260km/h a s kamarádem v M6 295km/h na normální silnici I.třídy...
to sis par kilaku v dobry vire ze by to jeste jeli pridal, ne? ...
me docela trva se dostat skutecne na 260km/hod a to mam o 150 koniku vic .. teda skoro 2x tolik a 328i 260 nikdy nejela
Kdysi tady bylo dobrym zvykem natocit video zrychleni a topspeedu ...