Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Help me pls. Ktery sportovni svicky doporucite na E36 316i??
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
jasný počítej tak 10 koní na svíčkucastro píše:Když je dám do iSa, můžu čekat nějakej rozdíl???

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Kámo řek bych že moc slešduješ Rychle a ZběsileDOEMIXXX píše:lool tak to ja budu rad,kdyz kupim tu 316i za tech 44tis.CharlitoCZ píše:jinak mezináma pokud chceš levnej provoz tak je fakt ideál to IS, ale zároveň si myslim že to taky nejede, rozhodně si nemyslim ani že je nějak extra živej ten můj 2,0.. minimálně bych začal fakt na 323, ale zase když 323, tak rovnou 328
Pak budu vymejslet dal...ale diky za rady..Peace

Třeba je to po nějakým známým, kterej chce rychle prachyM3maniac píše:Kámo řek bych že moc slešduješ Rychle a ZběsileDOEMIXXX píše:lool tak to ja budu rad,kdyz kupim tu 316i za tech 44tis.CharlitoCZ píše:jinak mezináma pokud chceš levnej provoz tak je fakt ideál to IS, ale zároveň si myslim že to taky nejede, rozhodně si nemyslim ani že je nějak extra živej ten můj 2,0.. minimálně bych začal fakt na 323, ale zase když 323, tak rovnou 328
Pak budu vymejslet dal...ale diky za rady..Peacezkus se trochu zamyslet a kup si za těch 40k pěknou e30ku 320i ...měla by bejt docela solidní za ty prachy.....e36kka za 44 je buď šrot nebo .....

-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele: